Final Fantasy: Uyanış iOS ve Android için çıktı! - Haberler - indir.com

Final Fantasy: Uyanış iOS ve Android için çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-21 14:57:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Günümüzde yetişkin çağında olan insanlar Final Fantasy serisinin ne kadar iyi olduğunu bilir. Bu büyük işler başaran serinin hala PC ve konsol versiyonları devam ediyor. Bu destansı hikaye dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip. Bu destansı oyunun konsol ve PC platformlarından sonra mobil platformlara uyarlayan Square Enix ve Oasis Games firmalar bu oyunu iOS ve Android'de oynamanızı sağlayacak. Uzun zamandır oyuncuları tarafından mobil platformlara çıkması yapımcılara baskı yapılıyordu. En sonunda oyuncuların istediği oldu ve mobil platforma uyarladılar.

iPhone için Final Fantasy Awakening indir

Androdi için Final Fantasy Awakening indir

Final Fantasy: Uyanış

Bu destansı hikayede beklenen oldu. Artık bu oyunun severleri oyunu mobil platformdan oynayabilecekler. Mobil için geliştirilmiş bu oyun RPG yapısına sahip. Google Play tarafından "2017'nin En iyisi" seçildi. Konsol sitilinde bir oynanışa sahip olacak oyun grafikleri ve sinematikleri ile oyuncuları büyülüyor. Serideki en önemli karakterlere yer veren bu oyunda görevler aldığınız kararlara göre değişiyor. Yani oyunda yaptığınız her bir hareket oyunun gidişatını ve sonucunu değiştirebilir. Diğer oyuncularla da iletişim kurabileceğiniz bir yapıya sahip olan bu oyunu arkadaşlarınızla ve ya başkalarıyla oynayabilirsiniz. Arena'ya girip diğer oyuncularla savaşabilir, Throne Paragons modunda 9-9 takımla mücadele edebilirsiniz. Bu destansı oyunun mobil platforma çıkması PUBG Mobile geçemeyeceğini bilsekte çok sevileceğini düşünüyoruz.

Bildiğimiz üzere oyuncular arasında yer etmiş PUBG hala liderliğini sürdürüyor. Son zamanlarda çok oyuncu kaybetse de yeni çıkartacağı güncelleme ile kaybettiği oyuncuları geri kazanmayı planlıyor. Yarın gelecek olan güncellemede PUBG'nin yeni çıkacak olan 4x4 haritası ve optimizasyon iyileştirmeleriyle oyunu daha oynanabilir hale getirmeyi amaçlıyorlar. Ayrıca oyuna Fortnite'deki gibi oynayarak ödül kazanma sistemi geliyor.

PUBG, Event Pass sistemiyle geliyor!





PAYLAŞ