Filmleri Cebinize Getiren Mobil Uygulama: Filmlerim - Haberler - indir.com

Filmleri Cebinize Getiren Mobil Uygulama: Filmlerim

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sinemaseverler için oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz Filmlerim iOS uygulaması sayesinde hangi filmi izleyeceğinize kolay bir şekilde karar verebilir ya da izlemek istediğiniz filmler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak bugün itibariyle Apple App Store üzerinden indirmeye sunulan Filmlerim, Türkiye'nin en büyük film arşivini telefonunuza getiren ve telefonunuz üzerinden film fragmanlarını izlemenize olanak sağlayan bir mobil uygulamadır.

Sade tasarlanmış bir arayüze sahip olan uygulamada bulunan arama özelliğini kullanarak aradığınız herhangi bir filmi anında bulabilir, izlediğiniz ya da izlemek istediğiniz filmlerin listesini tutabilirsiniz.

Filmlerim

Ayrıca uygulamada bulunan 'Şansıma Güveniyorum' bölümüne girerek, telefonunuzu sallamak suretiyle her gün farklı film önerileri alabilir ve bugün ne izlesem derdinden kurtulabilirsiniz.

Vizyonda olan ya da yeni vizyona girecek olan filmler hakkındaki detaylı bilgilere tek elden erişmenizi sağlayan Filmlerim uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone/iPad cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ