Film, Dizi Bulma ve Abonelik Yönetme Uygulamaları - Haberler - indir.com

Film, Dizi Bulma ve Abonelik Yönetme Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-01 04:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Son yılların en popüler eğlence hizmetleri abonelik sistemleri ile kullanıcı kitlesini artırmaya yönelik hareket ediyor. Gerek bilgisayarlardan gerek akıllı cihazlardan kendilerine alternatif eğlence seçenekleri arayan kullanıcılar genellikle abonelik sistemi üzerine kurulan platformlarda yer almayı tercih ediyor. Eskiden kablolu bağlantılar ile kullanılan ürünler artık neredeyse hiç yoklar ve kullanıcılar da bunları tercih etmemektedir. Bununla beraber, online akış hizmetlerini tek bir hesap üzerinden yönetme ve her şeyi tek bir çatı altından yönetme ihtiyacını karşılayan fonksiyonel bir uygulama yoktur. Online bir şekilde dizi ve film seyretme platformlarını tek bir çatı altından takip etmek için faydalanabileceğiniz yardımcı uygulamalar mevcuttur. 

Film ile Dizi Bulma ve Abonelik Yönetme Uygulamaları

JustWatch

Oneline içerik seyretme platformlarını yönetmek adına geliştirilen JustWatch uygulaması son derece kullanışlı bir TV rehberi olarak karşımıza çıkıyor. Tek bir adres üzerinden Netflix ve Amazon Prime Video gibi platformlarda dahil olmak üzere hemen hemen her bir platformun içeriklerini tek tek girip takip etmektense JustWatch üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz. Böylelikle içerikleri kaçırmadan seyredebilirsiniz. Buna ek olarak aynı zamanda JustWatch, söz konusu içerikleri popülerliklerine, yayınla tarihlerine ve çok daha fazlasına göre sıralar. Uygulama üzerinden incelemek istediğiniz içeriğin üzerine dokunarak, bölümlerini, puanlarını ve oyuncu bilgileri gibi önemli ögelerini yakından inceleyebilirsiniz. JustWatch sisteminin en önemli özelliklerinden biri de bir içerik aradığınızda tüm platformlarda onu tek seferde arar ve içerikler anında karşınıza çıkar. Yani seyretmek istediğiniz herhangi bir içeriği tek sefere istediğiniz platformdan seyredebilirsiniz. Önerilen ve sonuçlar kısmını da sahip olduğunuz abonelik listesine göre filtreleyebilirsiniz. Burada sizin seçimleriniz önceliktir. 

Bobby / Abonelikler

Her ay kullanmadığınız ve kullanmadığınız halde para ödemek zorunda kaldığınız platformların olup olmadığından emin olmak için kesinlikle bir abonelik yöneticisi uygulamasına ihtiyacınız vardır. Söz konusu bu uygulamalar tekrarlanan ödeme sistemi ile sayfa oluşturmanıza imkan tanır. Bununla beraber aynı zamanda herhangi bir platformda bulunan aboneliğinizin ne zaman biteceğini ve durup dururken bankanızdan ödeme yapılmasını engellemenizi sağlar. Abonelik yönetme amacıyla tasarlanan uygulamalar sadece abonelik yönetmek ile sınırlı değildir. JustWatch uygulamasının Custom seçeneğinden faydalanarak farklı abonelik sistemlerini de takip edebilirsiniz. Cep telefonunuzu değiştirseniz bile hesabınızda kayıtlı olan işlemler devame der. 

TV Time

TV Time, adından da anlayacağınız üzere Tv şovlarını takip etmenizi kolaylaştıracak bir uygulamadır. Birden fazla TV şovunu seyrediyorsanız ve her birini takip etmekte zorluk çekiyorsanız bunun en kolay yolu TV Time uygulamasından geçiyor. TV Time uygulaması, birden fazla TV şovunu takip etmenize ve kaçırdığınız bölümleri tekrar tekrar seyretmenize imkan tanır. Böylelikle en sevdiğiniz TV şovlarını kaçırmamış olursunuz. Hatta yeni bölüm yayınlandığı anda akıllı cihazınıza bildirim gelir ve yeni bölümden haberdar olursunuz. Bununla beraber aynı zamanda başkaları tarafından listesine eklenmiş TV şovlarına da göz atarak farklı içerikleri değerlendirebilirsiniz. Uygulama üzerinden TV şovlarında ne kadar zaman geçirdiğinizi görmek için şık bir istatistik raporu da sizi bekliyor. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ