File by Google hızlı bir şekilde büyüyor - Haberler - indir.com

File by Google hızlı bir şekilde büyüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google’ın beğenilen servislerinden birisi olan Files Go uygulaması, yepyeni bir başarıya imza attı. Arama motoru devi Google, kullanıcıların sunmuş olduğu başarılı servisler ile dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz aylarda piyasaya giriş yapan ve kullanıcıların telefon depolamalarını ve gereksiz dosyaların yönetiminde yardım eden Files Go uygulaması, oldukça önemli bir başarıya imza attı. Files Go uygulaması amiral gemisi ve üst seviye depolama alanına sahip cihazlar yerine, daha çok orta seviye ve düşük hafızalı cihazlar hedef olarak piyasaya sürülmüştü. Fakat depolama üzerinde tam bir yönetim isteyen kullanıcılar tarafından Files Go uygulaması tercih edildi ve uygulama oldukça fazla popüler oldu. Bu noktada Google Files Go adını değiştirerek Files By Google yapmıştı.

Google Files Uygulamasında Büyük Başarı

Google Files'a önemli gelişmeGoogle Files'a önemli gelişme

Söz konusu Files uygulamasının aylık 100 milyon kullanıcıya eriştiği açıklanıyor. Google tarafından ifade edilene göre Dünya üzerindeki kullanıcılar ortak bir şekilde saniyede 8 GB gereksiz dosyadan kurtuluyorlar. Diğer yandan uygulama için bazı önemli iyileştirmelerinde getirileceği belirtiliyor. Bu iyileştirmelerin başında ise yeni Android sürümü ile beraber etki edecek olan karanlık tema olacak. İkinci yenilikte ise uygulama içerisine basit bir müzik oynatıcısı dahil edilecek. Bu oynatıcı sayesinde ses dosyaları oynatılabilecek ve ileri geri sarma gibi işlevler yapılabilecek.

Diğer yandan bu oynatıcı arka planda çalabilecekken, kullanıcılar için oldukça işlevsel bir müzik oynatıcısına da dönüşmüş olacak. Özellikle Android cihazınızda kısıtlı bir depolama alanınız var ise ve bu depolama alanını en etkili bir şekilde temizlemek istiyorsanız, Files by Google uygulamasını tercih edebilirsiniz. Uygulama ile gereksiz ve çerez dosyalardan çok kolay bir şekilde kurtulabilir ve klasörlerinizi daha etkili bir şekilde yönetebilirsiniz. Uygulamayı Google Play Store’dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.  


İlgili uygulamalar
Google'dan Android'e acil konum servisi duyurulduGoogle'dan Android'e acil konum servisi duyuruldu
Google'dan Stadia İçin Önemli Açıklamalar GeldiGoogle'dan Stadia İçin Önemli Açıklamalar Geldi

PAYLAŞ