Fikir Odaklı Sunum Oluşturma Uygulaması: Deckset (Video) - Haberler - indir.com

Fikir Odaklı Sunum Oluşturma Uygulaması: Deckset (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mac sistemine sahip bilgisayar kullanıcılarının tasarımsal işlemler dışında sadece fikirlerine odaklı sunumlar hazırlamaları için geliştirilmiş Deckset uygulaması hakkındaki tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Oldukça basit tasarlanmış sade bir arayüze sahip olan Deckset sayesinde, hazırladığınız notları uygulama içerisinde bulabileceğiniz 7 hazır temadan dilediğiniz seçerek ortaya başarılı sunumlar çıkarabilirsiniz.

Decksetapp

Pek çok işlemi otomatik olarak yapabilen uygulama yapısında bulunan tipografi seçenekleri, fotoğraf desteği, video desteği ve gelişmiş filtre seçenekleri ile ortaya son derece ilginç sonuçlar çıkarmanızı sağlamaktadır. 

Kod temelli sunum düzenleme özelliğine de sahip olan Deckset, ayrıca oluşturduğunuz içerikleri PDF dosyası olarak dışarı aktarmanıza da izin vermektedir. Daha çok hızlı işlemler için geliştirilmiş olan Deckset uygulamasını 41.99 USD ücret karşılığında satın alabilir ve kolay bir şekilde sunumlarınızı hazırlayabilirsiniz.

Fikirlerinize odaklı bir sunum hazırlama yazılımı arıyorsanız bu konuda oldukça başarılı olan Deckset'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Mac bilgisayarınıza indirebilir ve Deckset tanıtım videosu'nu izleyerek uygulama hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.




Deckset Tanıtım Videosu


PAYLAŞ