FİFA 22'den ilk resmi oynayış videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

FİFA 22'den ilk resmi oynayış videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-30 14:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Futbol oyunlarının en büyük isimlerinden olan EA Games, FIFA 22 içlin resmi oynanış fragmanını yayınladı. Yaklaşık 4 dakikalık bu fragman ile yeni oyuna dair beklentiler ve detaylar net bir şekilde gözüküyor. Futbolseverlerin merakla beklemiş olduğu FIFA 22’nin tüm detayları belli olmaya devam ediyor. Electronic Arts tarafından son yayınlanan resmi oynanış fragmanına göre oyundaki değişiklikler ve yenilikler karşımıza çıkıyor. FIFA’nın yeni versiyonunda ise en çok öne çıkan özellik daha gerçekçi futbol deneyimi yaşatacak olan algoritmik ve grafik değişiklikleri oluyor. Electronic Arts, özellikle oyuncu hareketleri ve takımların sahadaki duruşunu daha gerçekçi hale getirmişe benziyor.

FIFA 22’den beklenen oynanış fragmanı geldi

EA, çalışanlarının binlerce dolar karşılığında FIFA kartı sattığını onayladıEA, çalışanlarının binlerce dolar karşılığında FIFA kartı sattığını onayladı

Electronic Arts, FIFA 22’de ilk defa HyperMotion adlı bir teknoloji kullanıyor. Bu teknoloji ile bu yıl oyunda tamamen otantik takım hareketi olacak. Takımlar saha içinde daha doğal yayılacak. Bu durum ise makine öğrenmesi sayesinde olabilecek. Oyunda yeni fizik motoru ile beraber artık oyuncuların hava mücadeleleri daha gerçekçi olacak. Oyuncuların gücü ve pozisyondaki hızları gibi etmenler hava topu mücadelelerini doğrudan etkileyecek. Yeni fragmandaki bir başka detay ise top kontrolü oluyor. Artık oyuncular topa daha fazla dokunacak ve topla etkileşimleri daha iyi olacak.

EA tarafından yapılan açıklamaya göre oyunda kaleciler yenilenecek. Daha etkili hale gelecek olan kaleciler haricinde oyuna eklenecek diğer özellikler arasında ise gerçek top fiziği, patlayıcı depar, yeni gücüm taktikleri ve gelişmiş maç günü atmosferi olacak. FIFA 22 oyunu 1 Ekim 2021’de çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun Ultimate Edition versiyonu ise 11 Ağustos’a kadar ön sipariş ile alanlara bir FUT Heroes oyuncusu 1 Aralık’tan itibaren hediye edilecek.


FIFA 22 Tanıtıldı: İşte fiyatı ve çıkış tarihiFIFA 22 Tanıtıldı: İşte fiyatı ve çıkış tarihi
FIFA Ultimate Team hesabı kasan binlerce cihaz yakalandıFIFA Ultimate Team hesabı kasan binlerce cihaz yakalandı

PAYLAŞ