FIFA 21'de yer alan en iyi 10 futbolcu - Haberler - indir.com

FIFA 21'de yer alan en iyi 10 futbolcu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler futbol oyun serisinin en yeni oyunu olan FIFA 21 için oyuncuların reytingleri resmi olarak belli oldu. Elektronic Arts tarafından ilk 100’de bulunan oyuncular açıklandı. Piyasada futbol oyunu dendiği zaman akıllara ilk olarak PES ve FIFA geliyor. Her sene çeşitli yenilik ve geliştirmeler ile çıkış yapan oyunlar için şimdi ise detaylar gelmeye devam ediyor. Futbol oyunlarında oyuncuların oldukça fazla dikkat ettiği noktalardan birisi ise özellikler ve oyuncu becerileri oluyor. FIFA serisi de birçok futbolseverin takımlar ve oyuncular hakkındaki ilk görüşler edinebileceği oyun oluyor.

Popüler bu serinin bir sonraki versiyonu olan FIFA 2021 gelmeden önce Electronic Arts tarafından reytingler belirlendi. Bununla beraber şirket, en yüksek retinge sahip olan ilk 100 oyuncusunun listesini paylaştı.

PS Store'da bu indirimler dudak uçuklatır: Titanfall II Ultimate Edition 35 TL, FIFA20 30 TLPS Store'da bu indirimler dudak uçuklatır: Titanfall II Ultimate Edition 35 TL, FIFA20 30 TL

FIFA 21’de zirve yine Messi’nin

Son dönemde futbol dünyasının zirve isminin Barcelona’nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi olduğunu biliyorlardır. Kulübü Barcelona ile yaşadığı problem ile gündeme gelen oyuncunun bu yıl da sunacağı performans merakla bekleniyor. Arjantinli yıldız Lionel Messi, FIFA 2021’de 93 Reyting ile en iyi oyuncu olmayı başarıyor. İkinci sırada ise belki de en büyük rakibi olarak gözüken Cristiano Ronaldo, 92 reyting ile bulunuyor. Bayern Münih’in yılsızı olan ve geçtiğimiz yıl üç farklı turnuvada gol kralı olmayı başaran Robert Lenwadowski 92 reyting ile 3.sırada olmayı başarıyor. İlk 10 listesinin devamı ise şu şekilde ilerliyor.

  • Kevin de Bruyne (Man City - 91 reyting)
  • Neymar Jr (PSG - 91 reyting)
  • Jan Oblak (Atletico Madrid - 91 reyting)
  • Virgil Van Dijk (Liverpool - 90 reyting)
  • Kylian Mbappe (PSG - 90 reyting)
  • Mohamed Salah (Liverpool - 90 reyting)
  • Sadio Mane (Liverpool - 90 reyting)

Diğer yandan Electronic Arts tarafından belirlenen listeye baktığımız zaman ilk 100 içinde herhangi bir Türk oyuncunun olmadığını görüyoruz. Diğer yandan listedeki oyuncuların hiçbirinin de Türk takımlarında forma giymediği gözüküyor. Electronic Arts tarafından ayrıca mevki ve en büyük liglere göre en iyi oyunculardan oluşan listeler de hazırladı.


Merakla beklenen FIFA 21 oyuncu reytingleri açıklandıMerakla beklenen FIFA 21 oyuncu reytingleri açıklandı

PAYLAŞ