FIFA 21 Ultimate Team tanıtım videosu büyük ilgi gördü - Haberler - indir.com

FIFA 21 Ultimate Team tanıtım videosu büyük ilgi gördü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-11 15:00:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

FIFA 21 Ultimate Team için hazırlanan tanıtım videosu yayımlandı. Oyuncuların kendi takımlarını kurup diğer oyuncular ile rekabet ettiği bu oyun seçeneği, ilerlemeli yapısı sayesinde birçok oyuncuyu kendisine çekiyor.

FIFA 21 Ultimate Team tanıtım videosu büyük ilgi gördü

Ekim ayında piyasaya sürülecek olan yeni futbol yapımı PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch ve Google Stadia platformları için geliştirmeye devam ediyor. Eski nesil bir konsoldan yeni nesil bir konsola geçiş yapılabilecek.

PlayStation, State of Play yayın tarihi belli olduPlayStation, State of Play yayın tarihi belli oldu

EA Games, bir PS4 sahibinin PS5'e geçiş yaparken herhangi bir sorun yaşamayacağını belirtti. Aynı durum Xbox Series X’e geçiş yapmak isteyen Xbox One kullanıcıları için de geçerli. Bu bağlamda eski nesi konsolda depolanmış olan veriler yeni nesil konsola veri kaybı yaşanmadan aktarılabilecek.

Herkes tarafından bilindiği gibi FIFA yapımlarında artık efsane olmuş oyunculara da yer veriliyor. FIFA 21'in Ultimate Team oyun moduna 11 yeni oyuncu daha dahil edildi. Bu oyuncuların arasında geçtiğimiz yıl emekli olan kişiler de bulunuyor.

Kısa bir süre önce gol sevinçlerindeki gereksiz animasyonları ortadan kaldıracağını söyleyen EA Games, bu kararı ile birçok oyuncuyu mutlu etmişti. Peki FIFA 21 Ultimate Team moduna eklenen yeni ve efsane futbolcular arasında kimler var?

Eric Cantona – Fransa
Ashley Cole – İngiltere
Petr Cech – Çekya
Samuel Eto’o – Kameron
Fernando Torres – İspanya
Philipp Lahm – Almanya
Ferenc Puskas – Macaristan
Bastian Schweinsteiger – Almanya
Davor Suker – Hırvatistan
Nemanja Vidic – Sırbistan
Xavi – İspanya


FIFA 21 Ultimate Team


PAYLAŞ