FIFA 21 resmi olarak tanıtıldı - Haberler - indir.com

FIFA 21 resmi olarak tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-19 14:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Futbolun tutkunları tarafından oldukça büyük ilgi ile takip edilen FIFA 21, nihayet duyuruldu. Yeni nesil konsollara da gelecek olan oyun, 9 Ekim 2020'de oyuncular ile buluşacak. FIFA 21, PS4, Xbox One, PC, PS5 ve Xbox Series X için çıkış yapacak.

Geçtiğimiz günlerde Sony'nin yeni oyun konsolunun tanıtılmasının ardından konsol oyuncuların en popüler oyunlarından birisi olan FIFA hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Oyunun çıkacak olan yeni sürümünün PS5'e gelip gelmeyeceği bilinmezliğini koruyorken, nihayet EA Sports'tan resmi bir açıklama geldi. Ünlü oyun yapım şirketi, FIFA 21 ve NFL 21'i Ps4 ya da Xbox One'a alacak kişilerin herhangi bir ek ücret gerektirmeden Xbox Series X veya PlayStation 5’te de kullanabileceğini duyurdu. 

Xbox Series X için Smart Delivery oyunları belli olduXbox Series X için Smart Delivery oyunları belli oldu

FIFA 21 ne zaman çıkacak?

Son derece muhteşem bir video ile tanıtımı gerçekleştirilen FIFA 21, yeni oyun konsollarının gücünü tamamen kullanmadan önce eski konsollarda da oynanabilecek. Başlangıç olarak PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak oyun, 9 Ekim 2020’de oyuncularla buluşacak. Oyunu Ultimate sürümde alanlar ise 6 Ekim’de oynamaya başlayabilecek. 

FIFA 21 kaç TL olacak?

EA Sports tarafından geliştirilen yeni oyun FIFA 21, çıkış yapacağı bütün konsollarda yüksek fiyatı ile dikkat çekecek. 3 farklı sürüm ile çıkış yapacak oyunun Standart Sürüm, Şampiyonlar Sürümü ve Ultimate Sürümü bulunacak. Oyunun ön sipariş fiyatları ise şu şekilde:

FIFA 21 PS4 Fiyatı

FIFA 21 Xbox One Fiyatı

 FIFA 21 PC (Steam) Fiyatı




FIFA 21 Videosu


PAYLAŞ