FIFA 21 PC'de eski sürüm olarak sunuldu - Haberler - indir.com

FIFA 21 PC'de eski sürüm olarak sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-25 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi olan EA, amiral gemisi oyunlarından olan FIFA’nın PC sürümünde yeni nesil bir güncelleme gerçekleştirmedi. Şirketin bu hamlesinin ise PC sistem gereksinimlerini yükselmemek düşüncesi olduğu düşünülüyor. Dünyanın en popüler futbol oyunu olan ve her sene yeni bir serisi beklenen FIFA serisi, diğer yandan EA’in amiral gemisi oyunlarından birisi oluyor. EA’ye her yıl milyonlar kazandıran FIFA oyunları, ne kadar fazla oyuncuya erişirse o kadar iyi oluyor. EA Sports da FIFA 21 oyununda tam olarak böyle bir politika izlemeye başlamış durumda. Öyle ki şirket en fazla oyuncu kitlesine erişebilmek için PC’de oyunu neski nesil sürümünü yayınladı. Bu sayede PC oyuncularının oyunu oynayabilmesi için sistem gereksinimleri de yükselmemiş oldu.

FIFA, 21 PC’de eski sürümle yayınlandı

FIFA 21 en iyi Türk futbolcular listesi belli olduFIFA 21 en iyi Türk futbolcular listesi belli oldu

FIFA’nın idari yapımcılarından Aaron McHardy söz konusu oyunun PC’de hangi sürümle çıkabileceğine bakmak için oyuncuların sahip oldukları donanımlara baktıklarını belirtiyor. McHardy, oyunu beşinci nesilde çıkarmaları noktasında gerekli olan minumum donanım özelliklerinin birçok oyuncuyu oyun dışında bırakacağını söyledi. Bu sebeple ise PC sürümünde FIFA, dördüncü nesil sürüm olarak çıkmaya karar verdiklerini ve bu sayede FIFA oynamak isteyen herkese kapılarını açtıklarını belirtiyorlar. Bu durum tahmin edilse de henüz resmileşmemişti.

Şuan geçiş neslinde olduğumuz için EA’den böyle bir hamle gelmesi şaşırtıcı olmuyor. Ancak şimdiden FIFA 22 için nasıl bir yol izleneceği merak ediliyor. Şirket, FIFA 2022’nin PC sürümü PlayStation 5 / Xbox series X temelli mi yoksa eski nesil sürümle PC için de devam edecek mi şimdiden merak ediliyor. Ayrıca PES 2022’nin Unreal Engine 4 mü yada yeni nesil Unreal Engine 5 motoru ile mi geleceği de merakla bekleniyor. Şuan için bilinelerin bunlar olduğunu söyleyelim.


FIFA 21'in PS5 ve Xbox Series X'e ne zaman geleceği belli olduFIFA 21'in PS5 ve Xbox Series X'e ne zaman geleceği belli oldu
FIFA 21 1.06 yaması yayımlandıFIFA 21 1.06 yaması yayımlandı

PAYLAŞ