FIFA 21 en hızlı oyuncular belli oldu - Haberler - indir.com

FIFA 21 en hızlı oyuncular belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-28 23:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Liste

FIFA oyun serisinin devam oyunu olan FIFA 21'in çıkışına az bir süre kala oyundan yeni bilgiler gelmeye ara vermeden devam ediyor. Her yıl olduğu gibi eylül ayının başında oyuncuların ratingleri belli olmaya başladı. Neredeyse bütün FIFA serilerinde olduğu gibi FIFA 21’de de hız önemli bir faktör olacaktır. İşte FIFA 21 En Hızlı Oyuncular!

FIFA 21 En Hızlı Oyuncular!

FIFA 21’in piyasaya sürülmesine az bir süre kala tüm oyuncuların olmasa da en değerli oyuncuların özellikleri oyunu uzun süredir bekleyen oyuncular ile paylaşıldı. Özellikle FIFA 21 Ultimate Team’de birçoğumuzun kadrosunda olacak isimlerin belli olduğu çok açık ve net. FIFA 21’de ki en hızlı oyuncular tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sadece EA Play aboneleri FIFA 21’i çıkmadan önce deneyebilecekSadece EA Play aboneleri FIFA 21’i çıkmadan önce deneyebilecek

1- Kylian Mbappé – (Paris Saint Germain) – 96

Geçtiğimiz yıl sakatlıklara rağmen etkileyici bir performans gösteren oyuncu sadece tekniği ile değil hızıylada kendini gösterdi. FIFA 21 ekibi tarafından Fransız yıldız 99 üzerinden 96 hızına sahip!

2- Alphonso Davies (Bayern München) – 96

Bayern München’in vazgeçilmezlerinden birisi olmayı başaran yıldız oyuncu en çok gelişme kaydeden oyunculardan birisi oldu. Alphonso Davies listemizde 2. sırada.

3-Adama Traore (Wolverhampton) – 96

Hızı ve gücü ile rakiplerine üstünlük kuran Adama Traore birçok FIFA 21 oyuncusunun vazgeçilmez isimlerinden birisi olacaktır.

4-Vinícius Júnior (Real Madrid) – 95

Vinicius JR, Real Madrid’e transferinin ardından takıma adapte olmakta sorun yaşasa da daha sonra takımın en değerli parçalarından birisi olduğunu gösterdi.

5- Daniel James (Manchester United) – 95

Daniel James geçtiğimiz yıl çıktığı ilk maçtan bu yana ingiliz takımının değişmezlerinden birisi olduğunu gösterdi.

6- Sadio Mane (Liverpool) – 94

 FIFA 21’de Mane 94 hızıyla rakiplerine zor anlar geçirtecek!

7- Achraf Hakimi (İnter Milan) – 94

Achraf Halimi FIFA 21’de 94 hıza sahip olacak.

8- Gelson Martins (Monaco) – 94

Gelson Martins’te Ultimate Team oyuncuları için tercih edilebilir futbolcu olacaktır. Martins FIFA 21’de 94 hızına sahip olacak.

9- Muhammed Salah (Liverpool) – 93

 Salah, 2010 senesinde Mısır Premier Lig ekibi el-Mukavlun’da oynamaya başladı ve onun hikayesi daha önce hiçbir Mısırlı oyuncunun ulaşmadığı bir noktaya kadar geldi! Muhammed Salah FIFA 21’de 93 hıza sahip olacak.

10- Raheem Sterling (Manchester City) –  93

Manchester City’nin en değerli oyuncularından birisi olan Sterling bu yıl çok daha donanımlı bir oyuncu haline geldi. FIFA 21 ekibi Sterling’i 88 ratinge laik görürken Raheem Sterling’in hızı 93

 



PAYLAŞ