FIFA 20’nin en iyi 100 oyuncusu: Mekanın sahibi geri geldi! - Haberler - indir.com

FIFA 20’nin en iyi 100 oyuncusu: Mekanın sahibi geri geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-10 15:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Hatırlarsanız öncesinde sizlere FIFA 2019-2020'deki “Super Lig” takımlarındaki değişiklikten söz etmiştik. Oyuncuların değişmesi tüm dengelerin de değişmesini sağlamakla birlikte FIFA 2020’de de birçok değişikliği beraberinde getirdi. EA Sporst dün yaptığı bir açıklamayla FIFA 20’deki en iyi 100 yüz oyuncunun derece puanlarını listeledi. Tutkunlarının karşısına birçok sürprizle çıkan FIFA 20’de listenin zirvesindeki isim oldukça dikkat çekici! 

Sezon başlarken FIFA 20’de bu senenin oyunda yer alan en iyi 100 oyuncusunun oyun içindeki güçlerini oyuncularıyla paylaştı. Derece listesi FIFA 19 ile benzerlikler gösterse de, bu senenin en iyi oyuncusu olarak zirvede 94 puanla Lionel Messi yer alıyor. Cristiano Ronaldo ise 93 puanla listenin ikinci en iyi ismi. 

FIFA 19, 2018 yılında Arupa'nın en çok satan oyunu olduFIFA 19, 2018 yılında Arupa'nın en çok satan oyunu oldu

FIFA 20 oyuncularının oyun içi başarıları belli oldu

FIFA 20 oynanış videosu yayınlandı

EA Sports bu sene Ronaldo’nun genel başarı puanını 93’e düşürerek, Messi’yi 94 puanda tutma kararı aldı. Bunun yanı sıra Messi’nin oyun içi kartı da değiştirildi. Messi’nin pozisyonu “CF”den “RW” olarak güncellendi. Ancak tüm bunlara rağmen skorların ayrıntılı puanlarına bakıldığında Ronaldo önemli olan bütün kategorilerde yüksek istatistik puanlarına sahip. Buradan yola çıkarak Ronaldo’nun yine birçok FIFA tutkunu için vazgeçilmez bir oyuncu olacağını söyleyebiliriz. Tabi ki bu oyun içi başarı listesinin ilerleyen dönemlerde güncellenmeye devam edeceğini belirtmekte de fayda var. 

FIFA 20’de yapılan bir diğer değişiklik ise, her sene FIFA’nın kapak fotoğrafının yıldızı olan Ronaldo’nun bu sene oyunun kapağında yer almayacağı. Konu hakkında EA Sports’tan bir açıklama gelmese de bunun nedeninin, Ronaldo’nun kulübü olan Juventus’un resmi bir FIFA 20 lisansı olmamasından kaynaklı olduğunu söyleyebiliriz. Juventus geçtiğimiz aylarda FIFA yerine PES ile resmi bir sözleşme imzalamayı tercih etmiş ve lisansını da Konami’ye satmıştı. Galli ise artık FIFA’nın en iyi oyuncları arasında ilk 100 listesinden çıkarıldı. Yaşanan tüm bu gelişmelerin iki futbol oyunu arasında dengeleri değiştirip değiştirmeyeceğini ise birlikte göreceğiz. 

FIFA 20’nin en iyi 10 oyuncusu 

Falcao geldikten sonra FIFA 19’da Süper Lig’in en iyi 40 oyuncusu

Messi: Oyun içi derece puanı - 94 

Ronaldo: Oyun içi derece puanı - 93 

Neymar: Oyun içi derece puanı -92 

Hazard: Oyun içi derece puanı - 91 

De Bruyne: Oyun içi derece puanı - 91 

Oblak: Oyun içi derece puanı - 91  

Van Dijk: Oyun içi derece puanı - 90 

Salah: Oyun içi derece puanı - 90 

Modric: Oyun içi derece puanı 90 

Ter Stegen: Oyun içi derece puanı - 90 

FIFA 20’nin en güçlü ilk 10 ismi listede yer aldığı gibi sıralanıyor. Sezon içerisinde oyuncuların başarı puanında bir değişiklik olacak mı? FIFA 21’de listeden çıkarılan yeni bir oyuncu olacak mı? Tüm bu soruların yanıtlarını ilerleyen zamanlarda alacağız. 


2018'e damga vuran oyun FIFA 19 oldu!2018'e damga vuran oyun FIFA 19 oldu!
Fifa 20 Sistem Gereksinimleri Belli OlduFifa 20 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

PAYLAŞ