FIFA 2018 Dünya Kupası'nda biletler Bitcoin ile satın alınabilecek! - Haberler - indir.com

FIFA 2018 Dünya Kupası'nda biletler Bitcoin ile satın alınabilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 13:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Geleceğin para birimi olarak lanse edilen Bitcoin, artık hayatımızın her alanına girmeye başladı. Kripto para konusunda uzmanlar ikiye ayrılsa da kripto paraların üretimi ve kullanıcıların yatırımı hız kesmeden devam ediyor. Para birimlerimizin yerine geçeceği düşünülen Bitcoin kullanıcılar tarafından bir yatırım aracı olarak görülüyor. Hayatımıza tıpkı paralar gibi bir Bitcoin' in de bir takas aracı olarak girecek bilinmezken Bitcoin ile alınabilecekler arasına 2018 Dünya Kupası Bileti de girdi.

Bu yıl düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası  karşılaşmalarını futbolseverler sabırsızlıkla bekleyişe koyuldu. Gündemimizi sürekli meşgul eden ve geleceğin parası yerine geçeceği söylenen kripto paralar her geçen gün hayatımızın içine girmeye devam ediyorlar. Bu noktada artık bir kripto para birimi olan Bitcoin ile 2018 Dünya Kupası biletlerini satın alabileceksiniz.

Önümüzdeki aylarda Rusya' da düzenlenecek olan Dünya Kupası etkinlikleri hakkında yer alan bu bilgi ilginç bir gelişme. Kripto para yatırımcıları için sevindirici olan bu haber ile artık turnuvaya iki ay kala biletlerini kripto para ile alabilecekler.

Günümüze kadar toplam 1.7 milyon biletin satıldığı Dünya Kupasında ilk iki aşama tamamlandı.Turnuvanın bilet satışlarının üçüncü aşamasının 18 Nisanda başlayacağı belirtilirken satılamalan biletler 1 Mayıs itibariyle FİFA tarafından satışa sunulacak. 14 Haziran ile 15 Temmuz arasında oynanacak maçlar için seyirci olarak yer almak isteyen taraftarlar için biletlerin banka kartı ile alınma seçeneği bulunmakta.

Rus vatandaşlığına sahip olmayanlar için FIFA.com' dan indirilecek "bilet başvuru formu" ile uluslararası kurumlara başvuru yaparak turnuvada seyirci olabilecekler. Dış ülkeden gelecek olan seyircilere dağıtılacak Fan ID kart sayesinde yabancılar , Rusya' daki tüm toplu taşıma imkanından ücretsiz olarak faydalanabilecek.





PAYLAŞ