FIFA 2016 iOS Kanada'daki Oyunculara Sunuldu - Haberler - indir.com

FIFA 2016 iOS Kanada'daki Oyunculara Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-11 11:30:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Teknoloji

EA Sports'un herkes tarafından bilinen ve oynanan futbol oyunu FIFA 16, gözünü mobil platformlara dikmiş durumda ve yakın zamanda iOS kullanıcılarını mutlu etmeye hazırlanıyor.

Gamescom oyun fuarında tanıtım videosu yayınlanan FIFA 16, herkesin beğenisini kazandı. Kadın milli futbol takımları, yeni çalım hareketleri, geliştirilmiş grafikler ve yeni oyun modu olan Fut Draft ile serinin en iyi FIFA'sı olma yolunda büyük adımlar atıldı. Electronic Arts ekibi yeni FIFA'da kendilerini fazlasıyla aşmış görünüyor. 

PC ve konsollara doymayan FIFA, şimdide gözünü mobil cihazlara dikmiş görünüyor. FIFA'nın PC ve konsol versiyonlarında bulunan tamamiyle yenilenmiş oyun motoru, daha iyi çalım hareketleri, heyecan verici goller, özel kontroller, daha akıllı takım arkadaşları ve geliştirilmiş animasyonların hepsi iOS versiyonuna eklenmiş durumda. 

FIFA 16 iOS

FIFA'nın iOS versiyonu neredeyse PC versiyonu gibi gelişmiş grafiklere ve birçok detaya sahip. Bu nedenden dolayı EA Sports cihazımızda en az 1.4 GB boş alanın olması gerektiğini söylüyor. FIFA 16 yalnızca iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2 ve iPad mini 3 cihazlarında çalışacak. 

Electronic Arts'ın söylediğine göre oyunun iOS versiyonunda gelişmiş grafiklerle beraber konsol kalitesinde oynanış sunulacak. Ayrıca oyun istenmeyen oyuncuları değiştirme, yeni itemler edinme yada satma gibi imkanlara sahip olacağız.

FIFA 16'nın iOS versiyonu EA SPORTS FIFA adıyla şu an için sadece Kanada'da indirilebilir durumda. Eğer oyunu bölge değişikliği yaparak indirmek isterseniz EA SPORTS FIFA bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Son olarak oyunun dünya çapında yayınlanma tarihi ise 22 Eylül 2015.





PAYLAŞ