FIFA 2014 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları Yayınlandı - Haberler - indir.com

FIFA 2014 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Brezilya' da düzenlenecek olan FIFA 2014 Dünya Kupası için Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği kısa adı ile FIFA tarafından özel olarak geliştirilmiş FIFA mobil uygulaması bugün yayınlandı.

iPhone, iPad ve Android kullanıcılarının ücretsiz olarak sitemiz üzerinden de indirebilecekleri uygulamalar sayesinde Brezilya' da olan biten her şey hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz. FIFA 2014 için özel olarak yayınlanan uygulama ile ayrıca 6 Aralık' da çekilecek olan kura sonuçlarını anlık olarak öğrenebilecek, gruplarda bulunacak olan takımları görebileceksiniz.

Özellikle futbol severler ve Dünya Kupası maçlarını takip etmek isteyen kullanıcılar için faydalı olacak uygulama ile aynı zamanda en son haberlere ve videolara uygulama üzerinden erişebileceksiniz. Ayrıca FIFA Dünya sıralamasının en güncel listesini de yine FIFA uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz.

Tasarımı son derece sade ve anlaşılabilir olan FIFA uygulamasında bulunan World Match Centre menüsünü kullanarak Dünyaca ünlü 85 lige ait canlı skorları takip edebileceğiniz gibi Spor Toto Süper Lig' deki maç skorlarına da erişebilirsiniz.

Uygulamayı ücretsiz olarak aşağıda bulunan linkler üzerinden iPhoneiPad ve Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ