FIFA 20 oynanış videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

FIFA 20 oynanış videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-06 18:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Her yıl olduğu gibi bu yıl içerisinde de yeni FIFA oyunu oyuncular tarafından büyük bir sabırsızlık ile bekleniyor. Futbol oyunları arasında ayrı bir yere sahip olan FIFA oyunu geçmişten bugüne kadar sevilerek oynanan oyunlar arasında ilk sıralarda geliyor. 27 Eylül 2019 tarihi itibariyle PlayStation 4, PC, Switch ve Xbox One platformları için satışa sunulacak olan bu heyecan verici futbol oyununda, gerek EA Play 2019 öncesi gerekiyor olsa da sonrasında paylaşılmış olan detaylar ile oynanış yönünde önemli ve oyuncuları heyecanlandıracak yeniliklerin olacağı öğrenildi. Elde edilen bu detaylardan sonra yapılan yenilikler ile beraber eski oyuna göre farkı görebilmek için yeni bir video bekleniyordu. Sonunda yenilikleri ve farkları ortaya koyan bu video yayınlandı. Söz konusu bu video içeriğinde FIFA 20 adlı oyunun yeni oynanış görüntüleri ortaya çıkmış oldu. 

Fifa 20 Sistem Gereksinimleri Belli OlduFifa 20 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

FIFA eWorld Cup 2019 etkinliğinin büyük finali öncesinde Electronic Arts dört FIFA yayıncısı konu ile ilgili kendi aralarında taraflara ayırarak ikiye iki Real Madrid CF ve Liverpool FC maçı gerçekleştirildi. Oynanış görüntüleri hakkında bilgi edinmek için ilerleme çubuğunu 02:23:00 noktasına çekmeniz gerekiyor. Söz konusu bu oyun dünyasında maç esnasında gol sesi çıkmıyor olsa da oyunun oynanış şekli oldukça iyi olup oyuncuların keyifle vakit geçirmesini sağlamaya yetecek özelliklere sahiptir. Şöyle bir durum söz konusu ki, oyunu izlemek ve oynamak arasından büyük bir fark vardır. Bu sebeple FIFA 19 ile FIFA 20 arasındaki oynanış farkını anlamak bu şekilde biraz zor olacaktır. Fakat daha önceden de sunulan detaylara baktığımızda sık sık top kayıpları yaşandığı ortaya çıkıyor.

Söz konusu bu oyun ile ilgili bir diğer önemli nokta ise top fiziğidir. Şöyle ki daha dikkat çekici ve gerçekçi hareket eğrileri olduğunu ve daha fazla sekme işleminin gerçekleştiğini ve bunun yanı sıra aynı zamanda top çalmaların daha etkili olduğunu da görmemiz mümkündür. Elde edilen bu bilgilere rağmen oyunun bir önceki sürümü ile yeni sürümü arasındaki farkları anlamak pek de mümkün gibi gözükmüyor. Yenilikler ile gelen oynanış tarzını anlamak ve ardında da farklar hakkında bilgi edinmek için biraz daha beklemek gerekiyor. Oyun tam olarak sunulduğunda oyunun yenilikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Geçtiğimi yıl içerisinde de olduğu gibi bu yıl da oyunun resmi olarak sunulmasından öncesinde Electronic Arts, FIFA 20 için bir adet oynanabilir demo yayınlanacak. Söz konusu bu demo ile beraber oyunda yapılan değişiklikleri daha yakından anlamak mümkün olacak. Oyun kısa süre içerisinde uzun versiyonu ile de yayınlanarak oyuncuların kusursuz bir sistem üzerinden heyecan verici bir futbol deneyimi yaşamalarını sağlayacaktır. Oyunun bir önceki sürümünde yaşanan hatalar bu sürüm ile beraber ortadan kaldırılacak gibi gözüküyor. Yakın zamanda sunulacak olan FIFA'nın yeni sürümünde daha detaylı içerikler ile çok daha profesyonel bir deneyim yaşayacaksınız. Futbol tutkunuz artık yenileniyor. 

 



PAYLAŞ