FIFA 19 duyuruldu! - Haberler - indir.com

FIFA 19 duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-12 15:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasında söz konusu futbol oyunları olunca, akla gelen ilk iki isim FIFA ve PES oluyor. EA ve Konami imzalı yapımlar aynı zamanda oyun dünyasının sürekli rakipleri olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde Konami yeni Pro Evolution Soccer serisi PES 2019'u futbol oyunu severler için duyurdu. FIFA'nın yeni serisi de bu haberin ardından merakla beklenmeye başladı. E3 2018 kapsamında konferans düzenleyen EA, bekleyenleri daha fazla meraklandırmadan FIFA 19'u da gün yüzüne çıkardı. FIFA 19'un duyurulmasıyla beraber oyuna dair merak edilen birçok detay da kendisini göstermiş oldu. Ortaya çıkan bilgilere bakılırsa da FIFA, rakibi PES'e büyük çelme taktı.

Şampiyonlar Ligi lisansı FIFA 19'da!

Oyun tutkunlarının merakla beklediği yapımlardan biri olan FIFA 19, sonunda resmi olarak duyuruldu ve hakkında bazı detaylar paylaşıldı. PES'in aynı zamanda en büyük rakibi olan FIFA, PES karşısında 1 ' 0 önde başladı. Bilindiği üzere, PES serisi sahip olduğu Şampiyonlar Ligi lisansını geçtiğimiz aylarda kaybetmişti ve gündeme lisansı FIFA serisinin alabileceği ihtimali konuşuluyordu. Bu ihtimal artık resmiyet kazandı ve FIFA 19'da Şampiyonlar Ligi'nin olacağı açıklandı. Böylece FIFA 19, rakibi PES 19 karşısında güçlü başladı.

FIFA 19'a dair gelen diğer bilgilere bakılırsa, oyuncuların sevdiği modlardan biri olan The Journey (hikaye modu) hakkında da ilk bilgiler verildi. Alex Hunter'ın kardeşi Kim Hunter da FIFA 19'da oynanabilir olacak. Hikaye modunun yanında duyurulan bir de yeni mod var. Klasik bir mod olan Kick Off modunda bu kez arkadaşlarınıza karşı meydan okumalar gerçekleştirebileceksiniz. Oyuncu hareketlerinin, tamamen simule edilerek oyuna aktarıldığı FIFA 19'da ilerleyen günlerde Real Player Motion özelliği hakkında da detaylı bilgiler gelecek. FIFA 19, 28 Eylül tarihinde raflardaki yerini alacak.





PAYLAŞ