FIFA 19, 2018 yılında Arupa'nın en çok satan oyunu oldu - Haberler - indir.com

FIFA 19, 2018 yılında Arupa'nın en çok satan oyunu oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 13:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

 

Hepinizin bildiği üzere Electronic Arts’ın popüler futbol serisi olan FIFA, 2018 yılına damgasını vuran bir oyun olmuştu. Gfk Entertainment tarafından geçtiğimiz günlerde bir rapor yayınlandı. Yayınlanan bu rapora göre ise, FIFA 2019, Avrupa’da 2018 yılının en çok satan oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

FİFA 19'un Yeni Güncellemesi Lag Sorununu ÇözüyorFİFA 19'un Yeni Güncellemesi Lag Sorununu Çözüyor

Verilerini 15 Avrupa ülkesinden elde etmiş Gfk Entertainment, Net satış rakamları açıklanmamış olsa da yayınlanan raporda FIFA 19'un Red Dead Redemption 2 ve Call of Duty: Black Ops 4 gibi oyunları geride bıraktığı belirtiliyor. PDR 2 tarzı oyunlar bile inanılmaz denebilecek şekilde tün dünyada başarıya imza atarken bile, Avrupa ülkelerinde FIFA’nın gerisinde kalması ilginç bir durum olarak adlandırılabilir. Fakat gel görelim ki FIFA 2019’u geçmeyi başaramamış bir oyun oluyor. Bu anlamda FIFA 2019, 2018 yılına damgasını vuran oyun olarak karşımıza çıkan bir oyun.

FIFA 19'un yeni güncellemesi Lag sorunu çözüyor

Hangi Avrupa ülkeleri Gfk Entertainöent verilerini aldı?

Gfk Entertainment’ın verilerini alan ülkeleri merak ediyorsanız sizler için bu ülkeleri sırasıyla sıralayacağım. Bu verileri alan ülkeler şu şekilde sıralanıyor; “Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, İsveç, İsviçre, İspanya, Birleşik Krallık. Bu ülkelerin Avrupa Ülkeleri olduğunu biliyorduk. Oysa diğer oyunlar göz önüne alındığı zaman sanki daha çok oyuncuya hitap ediyor gibiydi. Ancak elde edilen veriler bu şekilde olmadığını bize gösteriyor.

 

 

 

 

 


FIFA 19'da Atılmış Yılın En Güzel GolleriFIFA 19'da Atılmış Yılın En Güzel Golleri

PAYLAŞ