FIFA 15 ve PES 2015 Karşılaştırma Videoları - Haberler - indir.com

FIFA 15 ve PES 2015 Karşılaştırma Videoları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 14:03:23
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Futbol oyunları arasında tartışmasız iki büyük rakip olan PES 2015 ve FIFA 15 karşılaştırmaları hangi oyunu seçeceğimize şüphesiz yardımcı oluyor. indir.com ekibi olarak bizde iki ezeli rakibin grafiksel ve oyuncu yüzleri karşılaştırmalarını sizler için ele aldık.

İki serinin de oyunlarının çıkış tarihleri yaklaşmışken karşımıza çıkan karşılaştırma videolarını sizler için inceledik. Oyuncu yüzlerinin karşılaştırıldığı ve Arda Turan, Godin, Koke gibi futbolcuların yüz modellemelerinin karşılaştırıldığı videoda, PES serisi oyuncuların görselliği konusunda kendisini geliştirmiş ve karakterler daha gerçekçi duruyor.

Ancak oyunu oynarken aynı şeyi söylememiz mümkün değil. Gol sevinçlerinde tabiri yerindeyse Hobbit gibi görünen PES oyuncularının biraz daha geliştirilmesi gerekiyor fikrini savunuyoruz. FIFA serisi ise yüz modellemesi konusunda PES'e göre bize daha gerçekçi geldi. Ayrıca gol sevinçlerini karşılaştırdığımızda oyuncu görüntüleri daha iyi kalitede.

PES 2015 ve FIFA 15 Yüz Karşılaştırma Videosu

İkinci videoda ise PES 2015 ve FIFA 15'in grafiksel karşılaştırması yer alıyor. Oyuncu yüzlerinden, oyun içi görüntü kalitesine, çim yapısına ve taraftar seçeneğine kadar pek çok karşılaştırmanın yer aldığı video, hangi oyunu seçmeniz gerektiği konusunda size yardımcı olacaktır.





PAYLAŞ