FIFA 15 Demo Yayınlanıyor! - Haberler - indir.com

FIFA 15 Demo Yayınlanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Futbol tutkunlarının sabırsızlıkla bekledikleri FIFA 15'in demosu bugün oyuncularla buluşacak. Electronic Arts tarafından geliştirilen oyunun demosu Origin üzerinden indirilebilecek.

Origin tarafından yapılan açıklamada FIFA 2015 demosunun bu akşam saatlerine doğru yayınlanacağı bildirildi. Ancak oyunun PlayStation 4 için mi yoksa Xbox One için mi indirmeye sunulacağı bilgisi henüz yok.

FIFA 15 Demo

Origin'in bilgisayar oyunları üzerine kurulu olduğunu düşünürsek gelecek olan demo büyük ihtimalle PC kullanıcıları için yayınlanacak. Ancak bazı kaynaklardan gelen haberlere göre FIFA 15 demosu PlayStation 4, Xbox One ve PC için aynı anda çıkacak.

FIFA serisinin en çok ilgi gören modlarından biris olan FIFA Ultimate Team modunun 12 Eylül'de erişime açılacağı bilgisine de ulaştığımız oyun demosunda maçlar 3'er dakikalık süreler halinde oynayabilecek. Demo sürümde Borussia Dortmund, Napoli, Paris-Saint Germain, Barcelona, Chelsea, Liverpool, Manchester City ve Boca Juniors gibi takımlarda yer alacak.

Türkiye Ligi'nin de içerik olarak oyunculara sunulacağı ve sabah saatlerinde yaptığımız haberle Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi oynanış videosu'nu yayınladığımız FIFA 15 demosu çıkar çıkmaz bu sayfadan indirme linkini sizlerle paylaşacağız.





PAYLAŞ