FIFA 15 Demo Yayınlandı - Haberler - indir.com

FIFA 15 Demo Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dün yaptığımız haberle indirmeye sunulacağını sizlere aktardığımız popüler futbol oyunu serisinin yeni sürümü FIFA 15'in demosu nihayet PC için indirmeye sunuldu. Pek çok yeniliği beraberinde getiren oyunla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Eski sürümlerden gelen FIFA oyun özelliklerine ek olarak daha fazla yeniliğin dahil edildiği FIFA 15'te en dikkat çekeni ise oyuncuların sahip oldukları duygusal tepkiler. Yeni duygusal tepkiler sayesinde maçlarda gerçekleşen olaylara göre oyuncuların tepkileriyle yüz ifadeleri farklı şekillere bürünebiliyor. Oyundaki duygu yoğunluğunu gösteren video için tıklayınız.

FIFA 15 Demo

Meydana gelen her olay gerçek hayatta olduğu gibi oyunculara yansıyor ve buna göre de ifadeler değişiklik gösteriyor. Oyunda 600 farklı duygusal tepki sizleri bekliyor.

Ayrıca maç spikerlerinde iyileştirmeler, maç sunumlarında yenilikler, taktiksel ayarlamalar ve oyuncu rolleri de oyunda dikkat çeken diğer yenilikler arasında yer alıyor. Bunun yanında kalecilerin geliştirilmesi de oyuna başka bir gerçekçilik katmış.

FIFA 15 Kaleci

Kalecilere eklenen 50 yeni kurtarma animasyonu, kalecilerin yapay zekalarındaki iyileştirmeler de oyundaki rekabeti artıracak olan unsurlar arasında. Oyunda kullanılan grafikler ve sesler tam anlamıyla gerçek bir futbol deneyimi sunuyor. Daha gerçekçi kaleciler videosu için tıklayınız.

Bugüne kadar yayınlanan futbol oyunları karşısında rakipsiz diyebileceğimiz FIFA 15 Demo'sunu gerçekçi bir futbol deneyimi yaşamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Windows bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ