FIFA 14, Windows Phone 8'e Geldi - Haberler - indir.com

FIFA 14, Windows Phone 8'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Electronic Arts tarafından yaklaşık 5 ay önce Android ve iOS platformlarında yayınlanarak oyuncuların beğenisini kazanan futbol oyunu FIFA 14, nihayet Windows Phone 8 platformunda yayınlandı.

Oyuncuların takımlarında yer alan oyuncuları satarak ya da kiralayarak ve ayrıca turnuvalarda mücadele ederek para kazanabildikleri futbol oyunu FIFA 14, Windows Phone işletim sistemine sahip cihaz kullanıcıları için ücretsiz olarak yayınlanarak indirmeye sunuldu. Oyun tarzı, saha dizilişi, araçlar ve daha pek çok özelleştirme seçeneğinin bulunduğu oyunda Manager ve Kick-Off gibi seçeneklere oyun için satın alma yolu açılabiliyor.

Windows Phone 8 için en gerçekçi futbol oyunu olarak lanse edilen FIFA 14'te 34 ligden 600 lisanslı takım ve 16 bin futbolcu yer almakla beraber, oyuncular takımlarını seçerek mücadeleye başlayabildikleri gibi kendi takımlarını da oluşturabiliyorlar.

Oyun içi anlatımların İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca dillerinde özelleştirilebildiği FIFA 14'ün Android ve iOS versiyonları ile yeni yayınlanan Windows Phone 8 sürümünü aşağıdaki bağlantılar yolu ile bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ