Fiat'dan Şaşırtan Proje: Fiat Fastback - Haberler - indir.com

Fiat'dan Şaşırtan Proje: Fiat Fastback

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 15:57:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Sao Paulo Otomobil Fuarı kapsamı altında tanıtımı gerçekleştirilen FIAT Fastback, seri üretime taşınması için şimdiden beklentilerin üstüne çıkacak gibi gözüküyor.

Yeni model üretme konusunda son dönemlerde oldukça dikkat çeken isim FIAT, geçtiğimiz günlerde kapılarını açan Sao Paulo Otomobil Fuarı'nda bunu çok iddialı bir projeyle bozmuş gibi gözüküyor. Brezilya'da düzenlenen organizasyonda tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başaran yeni bir konsept SUV'nin tanıtımını gerçekleştiren İtalyan marka, pek çok kişiye "acaba seri üretime girer mi?" sorusunu sordurmayı başarıyor. FIAT Fastback adıyla lanse edilen coupe formlu sportif konsept markanın uzun zamandır belirli çizgilerde seyrettiği tasarım çizgileri arasından kendini ayırarak yeni bir sayfa açıyor. Nitekim resmi kaynaklarda dile getirilmiş olan "markanın yeni evrimi" sözleri de bunun en net kanıtı.

FIAT'tan Otomotiv Sektörü İçin Ggirişimcilik Programı: Aklım Fikrim FIATFIAT'tan Otomotiv Sektörü İçin Ggirişimcilik Programı: Aklım Fikrim FIAT

Fuarın en gözde arabası!

Tasarım süreci Fiat'ın Brezilya ekibiyle birlikte yürütülen Fastback çok net bir şekilde şirketin gelecekte karşımıza çıkartacağı karakter olarak gösteriliyor. Bu da şu anda gördüğümüz yüzün ileriki vadede Türkiye'nin de içinde bulunmuş olduğu Avrupa pazarında göreceğimiz anlamına geliyor.

Yaklaşık üç yıl önce tanıtımı gerçekleştirilen pickup modeli Toro'nun hatlarından da önemli detaylar transfer edildiği Fastback, kesinlikle çok daha kaslı ve sportif çizgileri bulunduruyor. Arka tarafına baktığımızda BMW X6'yı gördüğümüz Coupe formlu yapının en büyük tanımlayıcısı da  gizlenmiş kapı kolları ve aynaların yerini almış olan ince formlu kameralar. Aracın kokpit bölümünde minimal hat üzerine oluşmuş panellerin birlikteliğini barındırıyor. Seri üretim süreciyle ilgili henüz bir resmi açıklama yapmayan FIAT Fastback için tahminler 2020 yıllarını gösteriyor.



PAYLAŞ