Fenomen oyun Devil May Cry 5, PS5 ve Xbox Series X'e gelecek - Haberler - indir.com

Fenomen oyun Devil May Cry 5, PS5 ve Xbox Series X'e gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-22 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Capcom, popüler hale gelen oyunu Devil May Cry 5’in PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümünün geleceğini açıkladı. Devil May Cry 5 Special Edition olarak adlandırılacak bu sürüm, hem teknik hem de içerik noktasında zenginleştirilmiş bir şekilde oyunculara sunulacak. Video oyun pazarının önemli isimlerinden birisi olan Capcom, geçtiğimiz yıl içinde popüler oyun serilerinden olan Devil May Cry’in son oyununu pazara sunmuştu. Yayınlandığı dönemde oyuncuların beğenisini bir hayli kazanan bu yapım, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarında oynanabiliyor. Ancak oyuncuların artık bu oyuna PlayStation 5 ve Xbox Series X konsolları üzerinden de erişebileceği açıklandı.

Capcom’unu yaptığı açıklamaya göre oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümü duyuruldu. Kasım ayında piyasaya girecek olan bu oyun Devil May Cry 5 Special Edition olarak adlandırılacak. Oyuncular Devil May Cry 5’in yeni sürümünde birçok yenilik görecekler.

Devil May Cry 5 için demo paylaşıldı!Devil May Cry 5 için demo paylaşıldı!

Yenilenen oyun teknik ve içerik olarak zenginleştirildi

Devil May Cry 5 Special Edition, Capcom için ayrı bir yerde bulunacak. Öyle ki şirket ilk kez Devil May Cry 5 Special Edition ile yeni nesil oyun konsollarında boy gösterecek. Bundan ötürü şirket, oyunculara en iyi deneyimi sunabilmek adına çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Çünkü bu noktada Devil May Cry 5’in yeni sürümü hem teknik hem de içerik noktasında oldukça zengin bir yapıda olacak. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamaya göre Devil May Cry 5 Special Edition, ışın izleme ve 3 boyutlu ses teknolojisi gibi yeniliklere de sahip olacak. Ayrıca dileyen kişiler oyunu 4K çözünürlüğünde 120 FPS’e kadar oynayabilecekler.

Yeni nesil konsollar için hazırlanan Devil May Cry 5 Special Edition’ın ekstra iki oyun moduna da sahip olacağı ifade ediliyor. Bu modlar ise “Efsanevi Kara Şovalye” ve “Turbo” olarak adlandırılacak. Turbo modu, oyunun genel oynanış hızını yüzde 20 artırıyor. Bu sayede oyunculara daha hareketli bir Devil Mar Cry 5 deneyimi sunulmuş oluyor. Efsanevi Kara Şovalye MOdu ise yeni bir zorluk seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekip, oyunun yeni sürümündeki ekstra içeriklerin bu iki mod ile sınırlı olmayacağını ifade ediyor. Yapılan açıklamalara göre Devil May Cry 5 Special Edition, Deluxe Sürüm ve EX Color Pack içeriğine de sahip olacak.

Devil May Cry 5 Special Edition, kasım ayında ilk olarak dijital sürüm şeklinde oyuncuların beğenisine sunulmuş olacak. Şirket, ilerleyen dönemlerde de oyunla ilgili yeni açıklamaların yapılacağını ifade ediyor.


Devil May Cry 5, oyununa 5 ücretsiz içerik geliyorDevil May Cry 5, oyununa 5 ücretsiz içerik geliyor
Nokia 5.2 Daredevil hakkında ilk detaylar belli olduNokia 5.2 Daredevil hakkında ilk detaylar belli oldu

PAYLAŞ