Fenomen Olmaya Aday Bulmaca Oyunu: Threes! - Haberler - indir.com

Fenomen Olmaya Aday Bulmaca Oyunu: Threes!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Özellikle bulmaca oyunlarını seven iOS kullanıcıları için geliştirilmiş olan ve basitliği ile dikkat çeken Threes!, bulmaca meraklıları arasında fenomen olmaya aday bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Sudoku oyunlarının popüler olmasından yola çıkarak hazırlanmış olan oyunda 4x4'lük bir platform üzerinde aynı sayıları üst üste çarpıştırarak bu sayıları ikiye katlamaya çalışmak için çabalıyorsunuz. Üç ve üçün katları ile devam eden sayı kartlarını ne kadar fazla üst üste getirir ve ne kadar çok büyük sayıları elde ederseniz o kadar fazla da puan kazanabiliyorsunuz. Örneğin; iki tane altı rakamını birleştirerek elde ettiğiniz on iki rakamını başka bir on iki ile birleştirerek yirmi dört sayısını elde etmeniz gerekiyor.

Threes Tanitim Animasyonu

Grafik ve tasarım bakımından hem göz yormayan hem de sadeliği ön plana çıkaran oyunu oynamak için sadece temel seviyede matematik bilgisine sahip olmanız yeterli oluyor. Ayrıca kendi başınıza oynayabileceğiniz gibi online olarak tüm dünyadaki en yüksek puana sahip oyuncular ile de karşılıklı yarışmanızı mümkün kılan Threes!'de oyun kontrollerinin de son derece basit tutulduğunu görebiliyoruz. Oyunda sayı kartlarını sağa, sola, aşağıya ve yukarıya hareket ettirerek birbirinin üstüne getirebilirsiniz.

Apple App Store'da yayınlanalı henüz 1 hafta olmamışken iPhone ve iPad kullanıcıları arasında yoğun ilgi gören Threes! oyununu App Store üzerinden 3.59 Tl ücret karşılığında satın alabileceğiniz gibi oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ