Fenerbahçe Yandex'in iOS Sürümü Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Fenerbahçe Yandex'in iOS Sürümü Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-29 20:00:05
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Popüler arama motoru Yandex'in Fenerbahçe taraftarlarına özel olarak hazırladığı arama uygulaması Fenerbahçe Yandex Anroid'in ardından şimdi de iOS platformu için yayınlandı. Uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz indirerek takımınıza destek olabilirsiniz.

İlk etapta Android platformu için sunulan Fenerbahçe Yandex, kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmüş kısa süre içinde en çok indirilen uygulamalar arasına girmişti. Yandex tarafından şimdi de uygulamanın iOS sürümünü yayınlanarak iOS kullanıcılarının Fenerbahçe'ye destek vermeleri sağlanabilecek.

Fenerbahçe Yandex

Fenerbahçe'ye gönül vermiş taraftarlar için hazırlanmış hızlı ve güvenli bir arama uygulaması olan Fenerbahçe Yandex üzerinden hava durumu, trafik yoğunluğu ve döviz kur gibi merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe Spor Kulübü ile Yandex arasında imzalanan anlaşma gereği, uygulama üzerinden yaptığınız her arama Fenerbahçe Spor Kulübü para kazandıracak.

Ücretsiz olan uygulamanın logosu da Fenerbahçe'nin renkleri olan sarı lacivert ile donatılarak Yandex logosu olarak göze çarpıyor. Fenerbahçe'ye destek olmak istiyorsanız Fenerbahçe Yandex uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android ve iOS yüklü cihazlarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ