Fenerbahçe Token için Paribu ilk adımı attı! - Haberler - indir.com

Fenerbahçe Token için Paribu ilk adımı attı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-06 16:00:10
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Kripto Para

Bir süredir kripto para çıkarma isteğiyle gündeme gelen dört büyük takımdan Fenerbahçe kripto para için yerli borsası olan Paribu ile anlaşma yaptı. FB Token'in arz miktarı ve arz tarihi de belli oldu. Buna gör 9 ay kilitli FB Tokenler 15 TL'ye, kilitsizler 30 TL'ye satışa çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile ilgili ilginç bir haber gündeme gelmişti. Ali Koç takıma ait bir kripto para piyasaya sürmek istediklerini açıkladı. Bunun için çalışmalara başlandığı bilinse de gerçekten böyle bir hamle gelip gelmeyeceği bilinmiyordu ki dün taraftar token’ı için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, beklenen haberi verdi. Fenerbahçe, kendi token’ı piyasaya sürmek için Paribu ile anlaştığını açıkladı.

Merkez Bankası kripto paralar için ilk çalışamaları duyurduMerkez Bankası kripto paralar için ilk çalışamaları duyurdu

Fenerbahçe token yolda

Bu ortaklıkla birlikte Fenerbahçe taraftarları Fenerbahçe Token ($FB) ile önemli ayrıcalıklarına sahip olacaklar. Token sahibi olan taraftarlar hem kendi hem de takımın geleceğinde söz sahibi olarak katkı sağlayabilecekler.

Öncelikle token satın alan taraftarlar, Fenerbahçe’nin ileriye dönük karar alma süreçlerinde de söz sahibi olmuş olacak. Bu sayede taraftarlar marş seçimi ve forma tasarımından tesislerdeki bölümlerin adlarına kadar farklı konularda pek çok alanda fikirlerini belirtebilecekler.

2021'in kripto para kullanıcı sayısı açıklandı

Tüm bu ayrıcalıklara ek olarak token sahipleri, takımın sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileriyle tanışma, özel kurgulanmış stat ve tesis turlarına da katılma şansına sahip olacaklar.

Token satın almak için ne kadar ödemek gerek?

Fenerbahçe taraftarlarının token satın alabilmek için 9-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek ön satışlara Paribu üzerinden erişim sağlamaları gerekiyor. Token fiyatları ise 9 ay kilitli 15 TL, kilitsiz 30 TL olarak iki farklı seçenek olarak sunulacak. Token’a sahip olmak isteyenlerin Paribu’ya üye olup, ardından hesaplarına TL aktarması gerekiyor. Sonra kolay bir şekilde ön satışlara katılabilecek.

 


Google kripto para reklam yasağına son verdiGoogle kripto para reklam yasağına son verdi
Mastercard kripto kart için çalışmalara başladı!Mastercard kripto kart için çalışmalara başladı!

PAYLAŞ