Fenerbahçe Token 30 saniyede 15 milyon TL sattı - Haberler - indir.com

Fenerbahçe Token 30 saniyede 15 milyon TL sattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-10 12:15:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Fenerbahçe geçtiğimiz günler içerisinde kripto parası Fenerbahçe Token'in duyurusunu yapmıştı. Kulüp aynı kripto para ile şimdilerde rekor kırıyor. 

Fenerbahçe Kulübü Paribu ile iş birliği resmiyet kazandı. Kulüp, bir süredir kendi kripto parasını çıkarmak için çalışmalar sürdürüyordu. Söz verildiği üzere sık sık bahsedilen bu kripto para geldi ve ciddi oranda ilgi görmeyi de başardı. Fenerbahçe Token, olarak adlandırılan kripto para, siparişe sunulduğu 30 saniye içerisinde 15 milyon TL kazandırdı. Bu sayede Fenerbahçe kulübü kendi kripto parasını oluşturan ilk Türk takım olma unvanına sahip oldu. Fenerbahçe Token Etherum blokzincirinde piyasaya resmi olarak sunuldu. Fenerbahçe Token aynı zamanda bir çok fırsatı da beraberinde getiriyor. Kulübün kripto parasının sahipleri, Fenerbahçe sporcuları ile beraber teknik heyetiyle ve yöneticileriyle tanışma imkanı söz konusu olacak. 

Fenerbahçe YouTube gelirleri açıklandıFenerbahçe YouTube gelirleri açıklandı

30 saniyede 15 milyon TL sattı

Ön satış işlemlerinin basın basın toplantısı şu an için devam ederken kulübün kripto parasına ciddi anlamda ilgi gösterildi. 30 TL üzerinden satışa sunulan kripto para 30 saniye içerisinde tükendiği dile getirildi. Sarı lacivert renklerine sahip olan kulüp yalnızca 30 saniyede 15 milyon TL kazandı. Fenerbahçe Token, kullanıcılara 2 seçenek şeklinde sunuldu. 15 TL olarak satışa sunulan ilk seçeneğin sahipleri 9 ay boyunca transfer ve satış işlemini yapmayacaklar. Söz konusu bu tokenler işleme ancak 15 Mayıs 2022 tarihinde açılacak. İkinci seçenekte ise 1 FB Token 30 TL'den satışa sunuldu.

Bu seçenek için transfer ve satış kısıtlaması mevcut değildir. Paribu CEO’su Yasin Oral, "Bu arada Seçenek 2, 30 saniyede tükenmiş" ifadelerini kullandı. Başkan Ali Koç ise cevap olarak: "Nasıl olur ya! Haksızlık, daha biz alamadık" şeklinde tepki gösterdi. Kısa bir süre sonra tekrar söz alan Oral, "Seçenek 1 de bitmek üzereymiş. Sanırım basın toplantısı bitmeden hepsi bitecek" ifadelerini kullanırken Başkan Ali Koç şaşkınlığını gizleyemedi.




Fenerbahçe Token için Paribu ilk adımı attı!Fenerbahçe Token için Paribu ilk adımı attı!
Paribu ve Fenerbahçe Yaptığı Anlaşmanın Töreni TamamlandıParibu ve Fenerbahçe Yaptığı Anlaşmanın Töreni Tamamlandı
Ali Koç, Fenerbahçe Token'i hakkında ilk açıklamayı yaptıAli Koç, Fenerbahçe Token'i hakkında ilk açıklamayı yaptı

PAYLAŞ