Fenerbahçe Espor, PUBG'ye katıldı! - Haberler - indir.com

Fenerbahçe Espor, PUBG'ye katıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 14:54:23
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Sosyal Medya

Daha önce Zula ve League of Legends oyunlarında kadrolarını bulunduran 1907 Fenerbahçe Espor takımı, PUBG oyununa takımını kurarak başladıklarını açıkladı.

Fenerbahçe, şu an dünyanın Fortnite: Battle Royale ile birlikte en popüler rekabetçi oyunu olan PUBG için yeni bir takım kurduğunu takipçileriyle paylaştı. Resmi Sosyal medya hesabı olan Twitter sayfası aracılığı ile duyurulan haberde, daha önce Team Griffins adıyla mücadele eden kadronun tamamının artık "1907 Fenerbahçe Espor" adıyla mücadele edeceklerini duyurdu.

1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu

Yeni bir kadro, yeni bir heyecan, yepyeni maceralar... 1907 Fenerbahçe Espor; PUBG’yi sarsmak, rekabete yeni bir boyut katmak için karaya iniş yapıyor! #FBPUBG #winnerwinnerchickendinner ????????https://t.co/yVwkNR8dq8 pic.twitter.com/bYyewtCtEZ — 1907 Fenerbahçe Espor (@FBespor) 17 Kasım 2018

Fortnite: Battle Royale "1907 Fenerbahçe"nin Kadrosu

  • Arif “Marco Delvecchio” Güllü 
  • Onur “Kalimdor” Uzunbayır 
  • Bilal “theBSD” Duman 
  • Rüzgar Tugay “XONK” Başoğlu

Onur “Kalimdor” Uzunbayır, takım duyurusunun yapılmasının ardından bir tweet atarak 'hayallerinin gerçek olduğunu' belirterek teşekkür etti.

 

Oyunu oynamaya başladığımızdan beri her zaman hedefimiz @FBespor altında oynamaktı. Sıra elimizden gelenin fazlasını yaparak bu kutsal ismi en iyi şekilde temsil etmekte. Destek için çok teşekkürler. ???? https://t.co/eGBmBp7P0a — FB.Kalimdor (@KalimdorPubg) 17 Kasım 2018




Fransa Profesyonel Futbol Ligi'nin espor ligi kuruluyorFransa Profesyonel Futbol Ligi'nin espor ligi kuruluyor
PlayStation 4 ESL ile eSpor'a adım atıyorPlayStation 4 ESL ile eSpor'a adım atıyor
eSpor'da dünya şampiyonu olduk!eSpor'da dünya şampiyonu olduk!

PAYLAŞ