Feathr ile Konferanslardaki 'Kartvizitim Kalmadı' Derdine Son - Haberler - indir.com

Feathr ile Konferanslardaki 'Kartvizitim Kalmadı' Derdine Son

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Konferanslarda yaşanan ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak geliştirilen Feathr uygulaması sayesinde artık özellikle 'Kartvizitim bitti' cümlesini sık sık kullanmanıza gerek kalmadan diğer katılımcılar ile sürekli olarak bağlantıda kalabilirsiniz.

Android ve iOS sistemine sahip cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Feathr ile akıllı cihazınız üzerinden katıldığınız etkinlik ya da konferanstaki tanıştığınız kişileri hatırlayabilir ve daha hızlı bir bağ kurabilirsiniz. Uygulama üzerinden oluşturacağınız mobil kartvizitinizi etkinliğe katılan ve Feathr kullanan diğer kişiler ile paylaşarak onlara kartvizitim bitti demeden kendinize ait iletişim bilgilerini gönderebilirsiniz.

Feathr indir

Kendisini 'Networking Machine' olarak konumlandıran Feathr, aynı zamanda kullanıcılara sosyal ağ gibi önemli bir fayda sağlarken, konferans, etkinlik ya da fuar düzenleyen organizatörlerin katılımcılarına da katma değer sağlayarak para kazanmalarının önünü de açmış oluyor. Feathr'ın CEO'su ve aynı zamanda Kurucu ortağı olan Aidan Augustin uygulamayı ''girişim gelecekte gelir anlamında artıya geçecek'' cümlesi ile özetliyor.

Ayrıca kullanıcılara tanıştıkları kişilerin Twitter ve LinkedIn adreslerini de sunan uygulama ilgili konferansı Twitter'daki hashtag'i üzerinden takip edilebilmesini de sağlamaktadır. Eğer sizde katıldığınız bir etkinlik ya da konferansta 'kartvizitim bitti' cümlesini kullanmak istemiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Feathr uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir ve tanıştığınız kişiler ile bağlantınızı devam ettirebilirsiniz.





PAYLAŞ