Faydalı Google Chrome Eklentileri - Haberler - indir.com

Faydalı Google Chrome Eklentileri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-03 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

İnternet tarayıcısı olarak Google Chrome tercih ediyorsanız, kullanım esnasında faydalı olacak eklentiler ile çok daha kolay işlem yapabilirsiniz. Tarayıcınızı kendi tercihlerinize göre özelleştirerek daha kullanışlı bir tarayıcı elde edebilirsiniz. Liste olarak hazırladığımız Chrome eklentilerini internet tarayıcınıza kurarak internette çok daha sağlıklı bir gezintiye çıkabilir ve kullanımınızı da daha fonksiyonel bir hale getirebilirsiniz. Google Chrome eklentilerini yazımızın devamında bulabilirsiniz. 

Alternatif Google Chrome Eklentileri

- Click & Clean

Click & Clean, tarayıcınızı temiz tutmak amacıyla hazırlanmış son derece fonksiyonel bir eklentidir. İnternette yaptığınız hareketleri izleyen ya da sisteminize çerezler bırakarak sizi rahatsız eden internet siteleri ile başınızın dertte olduğunu düşünüyorsanız Click & Clean size bu konuda yardımcı olacak ve arama geçmişinizi, ön belleğinizi ve söz konusu çerezleri tek bir dokunuş ile ortadan kaldırarak Chrome kullanımınızı çok daha kolay hale getirecektir. 

- Gethoneybadger

Gethoneybadger adlı eklenti kötü niyetli siteleri tespit ederek önlem almanızı sağlayan son derece güvenli bir eklentidir. Gethoneybadger eklentisi özellikle de internet alışverişlerinde güvenli bir ortam sunmaya çalışıyor. Alışveriş yapacağınız sitenin nasıl bir sistem kullandığını ve güvenli olup olmadığını tespit eden Gethoneybadger eklentisi tarayıcınız üzerinde mutlaka bulunması gereken bir sistemdir. 

- WOT: Web of Trust

WOT: Web of Trust adlı eklenti ise, gezindiğiniz sitelerin güvenli olup olmadığını, çocuklara uygunluğunu ve hatta satıcı güvenilirliğiniz tespit ederek sizi kötü bir duruma karşı koruma altına alır. 

- LastPass

LastPass, çeşitli online sitelere giriş için kullandığınız şifreleri koruma altında tutar. E-posta ve şifre kullanımı ile giriş yaptığınız tüm sitelerde bilgileriniz LastPass ile tamamen dondurulur. Google Chrome'nin otomatik veri doldurma özelliği ile aynı görevi gören LastPass eklentisi ile de şifrelerinizi kaydedersiniz. 

- Turn Off the Lights

Turn Off the Lightsn eklentisi ise internette video seyretmek isteyenler için uygun bir sistem sunar. Video izlerken ekranı tamamen karartmak ve göz odağınızı sadece video ekranına çekmek isterseniz Turn Off the Lights eklentisi bu konu hakkında işinize görecektir. 

- Hover Free

Fotoğraf büyütme işlemlerine ihtiyaç duyduğunuz anda Hover Free eklentisi size bu konu hakkında yardımcı olacak ve çeşitli özellikleri ile işlemlerinizi kolaylaştıracaktır. Üstelik Hover Free eklentisi 100'den fazla site ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Eklentinin uyumlu olduğu bu 100 site içerisinde fotoğrafları tek tık ile büyütebilirsiniz. 

- iPiccy

iPiccy eklentisi de fotoğraflarınız üzerinde kolayca düzenleme yapmanızı sağlayan özel bir fotoğraf düzenleme eklentisidir. iPiccy eklentisi ile fotoğraf renginde ayarlama yapabilir, fotoğraf düzenlemesi yapabilir, kırpma ve yeniden boyutlandırma seçeneklerini de kolaylıkla değerlendirebilirsiniz. 

- WhatFont

Farklı yazı tiplerini kullanmak konusunda sık sık araştırma yapıyorsanız WhatFont eklentisinden faydalanabilirsiniz. Gezindiğiniz internet sitelerinde beğendiğiniz yazı tiplerini WhatFont eklentisi üzerinden kolayca bulabilirsiniz. Beğendiğiniz yazı tipinin üzerine geldiğiniz anda WhatFont eklentisi size yazı tipinin adı hakkında bilgi verecektir. 

Yukarıda saydığımız eklentiler ile Google Chrome kullanımını çok daha fonksiyonel bir hale getirebilirsiniz.





PAYLAŞ