Faydabul, kullanıcılarının ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm sunuyor - Haberler - indir.com

Faydabul, kullanıcılarının ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-30 16:38:13
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

2016 yılında Trabzon'lu bir girişimci tarafından kurulan Faydata Bilgi Teknolojileri şirketi, ilk projeleri olan faydabul.com, Kenan Altun tarafından kurulmuş. Pazar yeri olarak alıcı ve satıcıları buluşturan Faydabul, firmalar için potansiyel müşterilere ulaşabilecekleri imkanlar sunuyor.

Faydabul, kullanıcılarının ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm sunuyor

Faydabul.com'un Ceo'su ve kurucu ortağı olan Kenan Altun bu girişimleri hakkında şunları söyledi, "

Safari'de Bir Web Sitesinin Verileri Nasıl Silinir?Safari'de Bir Web Sitesinin Verileri Nasıl Silinir?

Her icat bir ihtiyaçtan doğar. Bizimkiside öyle gerçekleşti desem tam yerinde olur. Faydabul.com projesi, arka planda uzun süre ev arayıp ve en sonunda bu böyle olmaz bunu nasıl oturduğumuz yerden yapabiliriz sorusunu kendime sormamla gerçekleşti. Ev arama sancılarımızın sonunda Türkiye’ye hizmet sağlaycak bir platforma çıkış noktası olacağını tahmin edemezdim.

Gayrimenkul, otomotiv, lojistik, temizlik hizmetleri ve araç kiralama sektörleri başta olmak üzere 14 farklı kategoride insanlara hizmet veren bir web sitesi geliştirdik. Bu web sitesi ile ev arayan, araba kiralamak isteyen ya da temizlik hizmeti almak isteyenlere faydabul.com kolaylığını tattırdık.

Hizmet kategorisinden herhangi birine ulaşmak isteyen insanlarımıza ”sen kapı kapı emlakçı dolaşma, onlar seni arasın dedik” ve insanlarımıza zamandan tasarruf edebileceklerini gösterdik.

Türkiye’de bu alanda elbette sayısız çalışmalar yapılmıştır. Bazıları başarılı olmuştur, bazıları maalesef start-up evresini aşamamışlardır. Biz doğru bildiğimiz yolda hızla ilerliyoruz. Bu ilerleyebilmemizin en önemli sebebi web sitemizin pazardakilere benzememesi. Bu farklılıklar bizim avantajımız oldu. Bir kere faydabul.com’un çalışma mantığında ilan sitelerinin mantığı yoktur. İş bağlantılarından komisyon alma mantığı da yoktur. Hizmet almak isteyenlerde ve hizmet vermek isteyenlerde üyelik için ücret alma mantığı hiç yoktur. Bu kadar avantajı bir araya getirdik ve faydabul.com farkını kanıtladık.

Platformumuzun iş modelini açacak olursak; Daha öncede bahsettiğim 14 farklı kategoriden kullanıcı ihtiyaç duyduğu hizmet kategorisini seçerek, talebini detaylı bir şekilde oluşturuyor. Bu talep müşteri hizmetlerimiz tarafından onaylandığında Sms ve e-posta yoluyla sisteme kayıtlı firmalara bildiriliyor. Talebi değerlendirmek isteyen firmalar gelen talebin puanına yani kalitesine göre 1TL ile 10TL arasında kredi harcaması yapıyor. Bunun dışında faydabul.com sistemi firmalardan herhangi bir ödeme talep etmiyor. Bireysel kullanıcılar tarafında olaylar zaten tamamen ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriliyor.” dedi.

Şirketin en önemli ürünlerinden birisi de Bekchy. Bu yazılım sayesinde web yazılımlarınız için tam paket güvenlik çözümü olarak BEKCHY'i yakından tanıyalım. Bekchy sayesinde internet sitenizi güvenli bir siteye dönüştürüyor. Doğrudan WordPress eklentisi olarak kullanmaya başlayabileceğiniz bu yazılım, dilerseniz kendi özel web yazılımınıza da entegre edebilirsiniz. WordPress, PHP, Laravel Yii, Codelgniter, Lumen, OpenCart ve vBulletin gibi geniş destek yelpazesine sahip. Güvenlik konusunda tüm yükünüzü hafifletecek olan bu yazılım, siteniz için güvenlik önlemlerinin tamamını sizler için karşılıyor. Bekchy web sitenizi:

  • SQL Injection
  • XSS, File Upload
  • JS Injection
  • Tamper DATA
  • Brute Force
  • Sahte Kimlik Avı

saldırılarına karşı koruma sağlıyor. Bekchy 67 antivirüs yazılımı veritabanıyla Malware Taraması ve Blacklist Kontrolü yapar. Gelişmiş Anti-Trick sayesinde ise kullanıcılarınızın arama motoru botlarını aldatma amacı ile yaptıkları sızıntıları önler. Bekchy yazılımı ile hiçbir şeyi gözden kaçırmazsınız. Bu yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz.

30 gün deneme linki için https://www.bekchy.com/register

 


Periscope'un Türkiye Web Sitesi DeğiştirildiPeriscope'un Türkiye Web Sitesi Değiştirildi
Artık Instagram'a Mobil Web Sitesinden Fotoğraf YüklenebilecekArtık Instagram'a Mobil Web Sitesinden Fotoğraf Yüklenebilecek
Instagram kaydedilen paylaşımları web sitesinde göstermeyi test ediyorInstagram kaydedilen paylaşımları web sitesinde göstermeyi test ediyor

PAYLAŞ