Fast Dust hayranlarına müjde: Steam'de büyük indirim! - Haberler - indir.com

Fast Dust hayranlarına müjde: Steam'de büyük indirim!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 12:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yılın yaz aylarında tanıtımı yapılan ve 149 TL gibi yüksek bir rakam ile satışa sunulan Fast Dust için ciddi bir indirim geldi. Oyun 32 TL'den satışa sunulmaya başladı. İşte detaylar. 

Valve'ın bu yıl Steam'de yapmayı planladığı 8 değişiklik 

Steam yeni tasarımı sonrası nasıl görünecek?Steam yeni tasarımı sonrası nasıl görünecek?

Binary Giants ürünü olarak piyasaya sunulan Fast Dust, kısa süre içerisinde oyun dünyasında dikkat çeken yapımlardan bir tanesi oldu. Aksiyonun oldukça yüksek olduğu yarış türündeki oyun 149 TL'lik etiket fiyatı nedeniyle çoğu kişi tarafından büyük bir eleştiri almıştı. Yaşanan bu durum sonrasında geliştirici firma ve Steam üzerinden yeni bir süreç başlatıldığı ve oyunda yüksek oranda indirime gidildiği duyuruldu.

Fast Dust için büyük indirim!

Yapılan açıklamalara göre 149 TL'den satılacak olan oyun indirim ile birlikte 32 TL'den satışa sunuldu. Steam platformu üzerinden satın alınabilecek oyunun böylesine yüksek indirime girmesi, en çok yarış oyunu seven kişileri sevindirdi. Şu anda 32 TL’den satın alınabilecek olan oyun ile yarış heyecanını yaşamak mümkün olacak. 

2018'de Steam'in en yüksek puanlı ikinci oyunu şaşırttı 

Fast Dust özellikleri neler?

Tek ve iki kişilik olmak üzere farklı oyun modlarını destekleyen yarış oyununda, 3 farklı harita ve 70 farklı pist bulunuyor. Aynı zamanda sürücü için de son derece zengin bir seçeneğin sunulduğu oyunda 154 farklı sürücü mevcut. Bu açıdan bir yarış oyunundan beklenebilecek hemen hemen her türlü özelliği barındıran oyun, yarış deneyimini üst seviyeye çıkardığı gibi oyuncuların oyundan maksimum heyecan ve keyif almasını hedefliyor.

Bu açıdan oyun için bugüne kadarki süreç içerisinde yapılan değerlendirmelerin büyük bir bölümünde oyunun bu özelliklerine vurgu yapılırken bu özellikler ile birlikte oyun oldukça sevilmiş durumda. Üstelik dil konusunu son derece zengin bir seçeneğin olduğu oyunda, kullanıcılar 6 farklı dilden bir tanesini seçebiliyor.

Büyük handikap ortadan kalktı!

Yarış oyunu için en büyük handikap Steam üzerinde 149 TL gibi bir etiket fiyatının olmasaydı. Fakat yapılan yeni güncelleme ile birlikte fiyat konusunda da son derece ciddi bir iyileştirmenin yapılmış olması oyunu denemek isteyenler için büyük bir fırsat yaratmış durumda. Üstelik oyunu denemek isteyen ve satın almadan önce oynamak isteyen kişiler için demo versiyon da indirilebilir durumda. Yüzde yetmiş indirim oranından yararlanmak için siz de Steam’deki oyun sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İndirimin ne kadar devam edeceği açıklanmadı. 

Steam 2018 yılının en çok satanlarını paylaştı 


Steam'da Ücretsiz İndirebileceğiniz 2 Yeni Oyun AçıklandıSteam'da Ücretsiz İndirebileceğiniz 2 Yeni Oyun Açıklandı

PAYLAŞ