Farming Simulator e-spora ödüllü turnuvasıyla dahil oluyor - Haberler - indir.com

Farming Simulator e-spora ödüllü turnuvasıyla dahil oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 15:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Simülasyon oyunu denildiğinde akla ilk gelen oyunlardan bir tanesi olan Farming Simulator son dönemlerde akım haline gelen e spor alanında boy gösterecek. Ödüllü turnuva başlıyor

Simülasyon oyunu seven kişilerin tercih ettiği Farming Simulator artık e spor alanında turnuvalarda oynanacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda büyük para ödülünün olacağı belirtilirken oyun aynı zamanda e spor sektöründe de büyük bir fark yaratacak.

Farming Simulator 17 Collector's Edition sistem gereksinimleriFarming Simulator 17 Collector's Edition sistem gereksinimleri

Simülasyon oyunlarını e spor dünyasına geliyor

Bugüne kadarki süreç içerisinde simülasyon oyunlarına yönelik herhangi bir e spor etkinliği bulunmazken Farming Simulator bir ilk yaratarak örnek olacak. Farming Simulator 19 oyunu üzerinden oynanacak turnuvada lig boyunca oyuncular birbirine karşı mücadele vermek zorunda kalacak.

Farming Simulator e spor maçları nasıl olacak?

10 turnuva ile gerçekleştirilecek olan mücadelede 3’e 3 şeklinde takımlar kurulacak ve en iyi çiftçi olabilmek adına Farming Simulator ile oyuncular becerilerini gösterecek. Üstelik yapılan açıklamalarda turnuvaların Paris Oyun Haftası ve Gamescom gibi farklı oyun etkinliklerinde de gerçekleştirileceği belirtildi. Bu açıdan Farming Simulator e spor mücadeleleri tüm dünyada ses getireceği gibi aynı zamanda büyük bir dikkat çekecek. Oyunun finali ise FarmCon 2020 fuarında yapılacak.

Giants Software fark yaratabilir!

Giants Software tarafından yapılan açıklamalarda şu anda oyun için 220 bin dolarlık bir ödül havuzunun oluşturulduğu ve bu ödül havuzu ile birlikte katılımcıların ciddi oranlarda kazanç elde edebileceği ifade edildi. 

Dota 2, en yüksek ödül havuzlu eSpor turnuvası düzenliyor


Farming Simulator 19 İçin E-Spor Ligi BaşlıyorFarming Simulator 19 İçin E-Spor Ligi Başlıyor

PAYLAŞ