Farming Simulator 19 İçin E-Spor Ligi Başlıyor - Haberler - indir.com

Farming Simulator 19 İçin E-Spor Ligi Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Farming Simulator denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden birisi Farming Simulator 19 oluyor. Sahip bir atmosferde çiftçilik yapabileceğiniz bu oyun için şimdi ise E-spor hamlesi geliyor. E-spor denilen kavrama baktığımızda ise League of Legends, Dota 2 ve Counter Strike gibi üst seviye aksiyona sahip isimler akıllara geliyor. Ancak Giants Software tarafından Farming Simulator 19 çiftçilik oyunu için e-spor etkinliklerinin başlatılacağı duyuruldu. Geliştirici isim Giant Software Farming Simulator 19 için e-spor ligi düzenleyeceklerini duyurdu. Direkt bir şekilde şirket tarafından gerçekleştirilecek olan bu organizasyon, CEO Christian Ammann tarafından belirtilene göre bir fırsat olarak nitelendiriliyor.

Farming Simulator 19 E-spor Ligi

Farming Simulator 19, görseli sızdırıldı!Farming Simulator 19, görseli sızdırıldı!

Farming Simulator League olarak adlandırılacak olan bu organizasyonda Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde 10 farklı turnuva gerçekleştirilecek. Lig finalinde ise FarmCon 2020’de yapılacağı belirtiliyor. Ligin sahip olacağı ödül havuzunun ise 284.000 dolar olacağı belirtiliyor. Bildiğiniz üzere E-spor etkinlikleri ve gerçekleştirilen ligler finansal olarak sponsorların destek sağlaması ile gerçekleşmiş oluyor. Söz konusu bu sponsorlar için ise izlenme rakamlarının yüksek olması gerekmekte. Farming Simulator 19 için ise gerçekleştirilecek olan bu etkinlik ve karşılaşmaların ne kadar bir izlenme kitlesine ulaşacağı şimdiden merak ediliyor.

Farming Simulator 15 Sistem Gereksinimleri

Bakalım e-spor pazarında birbirinden iddialı yapımlar yer alırken Farming Simulator 19 oyunu bu etkinlik kapsamında nasıl bir ilgi görecek ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Etkinliğin başlangıç tarihi ise henüz açıklanmış değil.


Farming Simulator 17 Collector's Edition sistem gereksinimleriFarming Simulator 17 Collector's Edition sistem gereksinimleri

PAYLAŞ