Farklı platformlardaki Fortnite hesapları nasıl birleştirilir? - Haberler - indir.com

Farklı platformlardaki Fortnite hesapları nasıl birleştirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 20:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

Fortnite’ı birden fazla hesapta oynayan oyun severler için müjdeli haber Epic Games’ten geldi. Yeni geliştirilen bir sistem sayesinde eski hesaplarında mevcut olan eşya ya da parayı ana hesaplarına aktarabiliyorlar.

Şayet daha önceden Fortnite oynamak için birden fazla hesap açmış bir indir.com okuru iseniz, artık o açtığınız eski hesaplarınız için üzülmenize gerek kalmadı. Oyunun yapımcısı olan Epic Games, bütün platformdaki hesapları birleştirmeye yarayan yeni bir sistemi yarattı. Geçici bir süreliğine oynadığınız Fortnite hesabınızda herhangi bir şekilde satın alım yaptıysanız, bütün satın alınanları ve oyun paranızı kalıcı olarak oynadığınız hesaba geçirmek için imkanınız olduğunu sizlere duyurmak istiyoruz. Sony’nin 2018 yılının sonbahar aylarında uygulamaya koyduğu platformlar arası çevrimiçi oyun uygulamasından önce, PS4’te Fortnite oynamak için yeni bir hesap açmanız şart koşuluyordu. Bu sebepten ötürü eski hesabınızda ya da hesaplarınızda satın almış olduğunuz bütün şeyler o eski hesabınızda kalmış oluyordu.

Fortnite'nin 11 aylık geliri 500 milyon dolar!Fortnite'nin 11 aylık geliri 500 milyon dolar!

Aktarma yapma işlemi oldukça kolay

Epic Games’in geliştirilen bu yeni sistemi sayesinde başka bir hesaptaki satın almalarınızı ve gerçekleştirmiş olduğunuz ilerlemenizi kalıcı olarak oynadığınız hesabınıza aktarabilme şansınız doğuyor. Aynı zamanda aktarma işlemini ana hesabınıza yaptığınız zaman diğer hesaplarınız silinerek yalnızca ana hesabınız kalıyor. Oyun geliştiricisini böyle bir sistemi geliştirme nedeni ise, Fortnite’ın artık bütün platformlarda ortak bir şekilde oynanıyor olması. Hesaplarınızı birleştirmek için yapmanız gereken şey oldukça basit. Epic Games’in sitesindeki Hesap Birleştirme sekmesine giderek, karşınıza çıkan basit talimatları izlemiz gerekiyor. İşleme başlamadan önce size tavsiyemiz hangi hesaba giriş yaptığınızı mutlaka kontrol edin. Çünkü birden fazla hesabı olan kişilerin işi karmaşık bir hal alabilir. Fortnite hesaplarınızı birleştirmek için en geç 28 Eylül 2018 tarihinde giriş yapmış olmanız gerekiyor. Aksi taktirde aktarma işlemi ne yazık ki yapamıyorsunuz.


Fortnite, dans yüzünden yine davalık olduFortnite, dans yüzünden yine davalık oldu
Fortnite GIST 2019'a Damga VuracakFortnite GIST 2019'a Damga Vuracak

PAYLAŞ