Far Cry: The Wild Expedition Çok Yakında Geliyor - Haberler - indir.com

Far Cry: The Wild Expedition Çok Yakında Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Far Cry oyun serisinin 10. yıl dönümünü kutlamak için oyunun geliştiricisi Ubisoft, Far Cry Classic, Far Cry 2, Far Cry 3 ve Far Cry 3: Blood Dragon versiyonlarının bulunduğu Far Cry: The Wild Expedition isimli paketin satışa sunulacağı tarihi duyurdu.

Yemyeşil ortamlar, yoğun ağaçların bulunduğu ormanlar ve oyun içerisinde sizi bekleyen birbirinden farklı özelliklere sahip düşmanlar ile tropik bir ada macerası yaşamanızı sağlayan oyunun tüm serisini tek bir pakette derleyerek Far Cry: The Wild Expedition ismi ile satışa sunacak olan Ubisoft, oyunun 14 Şubat 2014 tarihinde PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için satışa sunulacağını duyurdu.

Klasik Far Cry oynanışı ile birleşen The Wild Expedition derlemesinde saatlerce meşgul olacağınız benzersiz bir hikaye ile muhteşem görsellere sahip açık dünya, orijinal hikaye anlatımı ve aklınızda yer edinecek karakterleri de bulabileceksiniz. Serinin versiyonları ile ilgili bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Far Cry Classic oyunu ilk versiyonun en gelişmiş halidir. Doğada geçen hikayede kendisini eğitimli askerler tarafından avlanmak üzere bulan Jack Carver isimli karakter rolüne bürüneceğiniz bu oyunda HD gerçekliğinde bitki örtüleri ile kaplanmış ormanlar, gerçek zamanlı gündüz ve gece geçişleri ile oyun içerisinde kullanabileceğiniz su altı araçları ile pek çok aracı bulabilirsiniz.

Far Cry 2'de oyuncular, savaşların iki yanında bulunan yozlaşmaya yüz tutmuş savaş lordları ile anlaşmalar yaparak harap halde olan Afrika topraklarında pek çok sağlık problemi ile uğraşırken aynı zamanda hedefinizdeki isim olan The Jackal'ın peşinde düşerek onu ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

Şiddet ve işkenceler ile yönetilen kanunsuz bir ada da bulunacağınız Far Cry 3'de delirmiş olan lordlar ile yerli asiler arasındaki çatışmanın ortasına girecek ve kurtuluşunuzu ya uyuşturucu ya da tabancanız ile mücadele ederek bulabileceksiniz. Çoklu oyun modu ile işbirliği modlarını bu bölümde bulabilirsiniz.

Son olarak Far Cry 3: Blood Dragon oyununda ise 90'lı yıllarda meydana gelen nükleer savaşlar sonrasında harap bir hale dönen dünyayı kötü adamlardan temizleyerek kurtarmaya çalışacaksınız.

14 Şubat 2014 tarihinde satışa sunulacak olan Far Cry: The Wild Expedition'ın orijinal kapak görselini aşağıda bulabileceğiniz gibi oyunun Far Cry Classic versiyonunu sitemiz üzerinden indirebilirsiniz. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ