Far Cry oyuncuları kıyamet sonrasına götürecek - Haberler - indir.com

Far Cry oyuncuları kıyamet sonrasına götürecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

2018’in iyi oyunlarından biri olan Far Cry’ın, merakla beklenen devam oyununa dair yeni bilgiler elde edildi.

Bu yıl içerisinde birçok yeni oyun, yine oyun severlerin beğenisine sunulmuştu. Bunlardan en çok ses getirenlerinden biri Far Cry 5 oldu. Far Cry 5 evreni, oyuncuları içine çekmeyi başardı ve yılın en iyi oyunlarından biri olarak adından söz ettirdi. Çıktığı haftalarda uzun bir süre en çok satan oyunlar listelerinin başındaki yerini korudu. Oyun tutkunlarının büyük beğenisini kazanan yapımın devamında neler olacağı ya da Ubisoft’un yeni oyunda hangi konuyu işleyeceği büyük bir merak konusuydu. Bu konuyu merak edenler için, oyun tutkunlarına Ubisoft’tan bir ipucu geldi.

Far Cry 5 ilk haftasında yarım milyondan fazla sattıFar Cry 5 ilk haftasında yarım milyondan fazla sattı

Yeni Far Cry 5, Game Awards 2018’de detaylandırılacak

Game Awards 2018 etkinliği oyun severlerin merakla beklediği etkinlikler arasında. Etkinlik kapsamında oyun dünyasını heyecanlandıracak pek çok açıklamanın ve duyurunun yapılması bekleniyor. Bu duyuruların sahiplerinden birisi de Ubisoft olacak. Başarılı video oyun şirketi Ubisoft, Game Awards 2018 kapsamında Far Cry’a dair yeni bilgiler paylaşmaya hazırlanıyor.

Far Cry’ın yeni bir oyunla oyun severlerin karşısına çıkacağı az çok tahmin ediliyordu. Henüz hakkında hiçbir şey bilinmeyen yeni oyunun, Far Cry 5’in devamı olacağı elde edilen bilgiler arasında yerini aldı. Ubisoft, Youtube hesabından yeni bir teaser yayınladı ve bu teaser’la oyuncuları heyecanlandırmayı başardı. Bu teaser’a bakılırsa, yeni oyun Far Cry 5’in devamı niteliğinde olacak ve kıyametten sonrasını ele alacak. Yeni oyunun, Far Cry 5’in üzerinden çok geçmeden duyurulması, grafik ve harita anlamında çok fazla değişikliklerin olmayacağını da düşündürüyor.

 


Far Cry 5 Media Create listesinde ilk 5'te yer aldıFar Cry 5 Media Create listesinde ilk 5'te yer aldı
Far Cry 5'te korsan mağduru olduFar Cry 5'te korsan mağduru oldu
Far Cry 5 satışlarda hala zirvedeFar Cry 5 satışlarda hala zirvede

PAYLAŞ