Far Cry: New Dawn'da, Eden's Gate Destekçileri İle Birlik Olunabilecek - Haberler - indir.com

Far Cry: New Dawn'da, Eden's Gate Destekçileri İle Birlik Olunabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 15:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Far Cry'ın yeni serisi olan Far Cry: New Dawn için çıkış zamanı yaklaşıyor. Ubisoft'da bu oyun için tanıtımları daha da güzelleştiriyor ve etrafa yayıyor. Bildiğiniz üzere, yakın bir zaman önce bu oyun için ön-bakış etkinliği yapılmıştı. Bu etkinlik sırasında ise oyunun nasıl oynanacağını ve bu oynayış ile ilgili bir de video ortaya çıktı. Yeni fragman sayesinde de oyunu çok daha iyi tanıma imkanına sahip olduk.

Far Cry: New Dawn'ın Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı

Huawei Mate 20 Pro Üç Boyutlu Yüz Tanıma Özelliğinin FarklarıHuawei Mate 20 Pro Üç Boyutlu Yüz Tanıma Özelliğinin Farkları

Far Cry: New Dawn'da, Eden's Gate Destekçileri İle Birlik Olunabilecek

Oyunun hikayesi Far Cry 5 oyundan tam on yedi yıl önce geçiyor. Beşince oyunun sonunda yaşanan felaket ile tamamen değişen Hope Country tarafında, bu bölgeyi elinde tutmak isteyen yeni bir tehlike ile karşı karşıya geleceğiz. Highwaymen, mevcudiyetini sürdürmek için bütün kaynakları sömürüyor. Oyunda hayatta kalmak için silahların işleyişleri ve harita üzerindeki dolaşım buna uygun olacak. Kıyametten sonra hayatta kalanlar gruplara ayrılmış durumdalar. Bu kişilerin içerisinden birisi de Rush. Fragmanda görülene göre Rush, bölgeyi gezerek yardıma muhtaç olan kişilere yardım ediyor.

Serinin eski oyunlarından da bileceğiniz üzere görevleri, haritayı dolaşarak yapıyorsunuz. Belirli konularda birkaç kişi emrinizde olacak. Ayrıca silah konusunda Nana ve hayvan dostlarımız, köpeğimiz ve yaban domuzu da yardıma ihtiyacınız olduğunda sizlere yardım edecek. Yeni oyunun çıkış tarihi gelirken yeni fragman ile oyunun büyüleyici dünyasını ve muhteşem grafiklerini görmek gerçekten güzel.


Far Cry oyuncuları kıyamet sonrasına götürecekFar Cry oyuncuları kıyamet sonrasına götürecek
Razer, Xbox One için klavye ve fare setini duyurdu!Razer, Xbox One için klavye ve fare setini duyurdu!
32 bit ve 64 bit arasındaki fark nedir?32 bit ve 64 bit arasındaki fark nedir?

PAYLAŞ