Far Cry: New Dawn İçin Fragman ve Giriş Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Far Cry: New Dawn İçin Fragman ve Giriş Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-14 18:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ubisoft’un bilinen efsane serilerinden olan Far Cry serisi için yeni ismi yakın zamanda göreceğiz. Geçtiğimiz sene son olarak serinin Far Cry 5 oyununu görmüştük. Şimdi ise çıkışına az bir zaman kala yeni Far Cry: New Dawn oyunu için çıkış fragmanı ve oyunun giriş bölümünü gösteren küçük bir fragman videosu yayınlandı. Far Cry 5 oyunundan tam on yedi yıl sonrasında bir zamanda geçecek olan yeni Far Cry: New Dawn oyununda yeniden bir uygarlık kurulmaya başlanıyor. Kıyamet sonrası temaya sahip olan Hope County bölgesinde hayatta kalmayı başaran gruplaşmalar olmaya devam ederken, bu yeni dünya düzeninde Eden’s Gate olarak ikiz kardeşler Mickey ve Lou tarafından yönetilen Highwaymen örgütü ile başa çıkılması gerekiliyor.

Far Cry: New Dawn Oyunu Geliyor

Ayrıca The Twins olarak bilinen kardeşler ise seri de bir ilk olacak. Bu noktada Far Cry serisindeki hiçbir oyunda ana karakterimiz bir kadın olmamıştı. Ancak bakalım yeni oyundaki bu çılgın ikiz kardeşler, nasıl bir taktik uygulayacak göreceğiz. Far Cry’ın bu yeni New Dawn oyunu 15 Şubat 2019 tarihi ile beraber PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformu için hem dijital hem de kutulu olarak satışa çıkacak. Oyun için sunulmuş olan çıkış fragmanı ve oyunun ilk on iki dakikalık bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

Far Cry oyuncuları kıyamet sonrasına götürecekFar Cry oyuncuları kıyamet sonrasına götürecek

Far Cry: New Dawn'ın Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı

Far Cry serisi severler için oyun şimdiden büyük bir heyecan oluşturuyor diyebiliriz. Bakalım oyun sunacağı senaryo ve oyun içi görüntüleri ile ne derece ilgi çekecek 15 Şubat tarihi ile beraber indirilebilir olduğu zaman göreceğiz.  


Far Cry: New Dawn'ın Sistem Gereksinimleri Ortaya ÇıktıFar Cry: New Dawn'ın Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı
Far Cry: New Dawn'da, Eden's Gate Destekçileri İle Birlik OlunabilecekFar Cry: New Dawn'da, Eden's Gate Destekçileri İle Birlik Olunabilecek

PAYLAŞ