Far Cry 6 oynanış videosu yayınlandı! - Haberler - indir.com

Far Cry 6 oynanış videosu yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-10 10:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Yeni içeriklere sahip olan Far Cry 6'nın oynanışı hakkında ortaya çıkan videolar yayınlanmaya devam ediyor. E3 2021 öncesinde yeni bir video ile oyuncuların karşısına çıkan oyun, heyecan verici içerikler ile geliyor. 

Yeni sahnelerin yer aldığı Far Cry 6 oynanış videosu sunuldu. Yeni video ile beraber oyuncular için farklı oynanış şekilleri sunuluyor. Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Ubisoft'un popüler serilerinden biri olan Far Cry, yeni oyunu ile PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series platformlarında tekrar yerini alacak. Bu seferki oyunda hayal tropikal Yara ülkesini Diktatör Anton Castillo’dan (Giancarlo Esposito) kurtaracağımı Far Cry 6, bu yılın son çeyreğinde satışa sunulacak. Hafta sonu içerisinde E3 2021 kapsamında gerçekleşecek olan Ubisoft Forward sunumunda muhtemel olarak yeni detayları aktaran Far Cry 6 için yeni bir oynanış video aktarıldı. Henüz karşılaştırma videolarıyla adından söz ettiren Cycu1 adlı YouTube kanalı üzerinden yayınlanan söz konusu bu oynanış videosu, 8 dakika kadar uzunluğundadır. Geçtiğimiz haftalar içerisinde oyun için özel olarak gerçekleştirilen ve oynanış detayları aktarılan sunumda yer aldığı üzere kısa kesitlerin uzun versiyonları oyunda yerini alacak. Böylelikle, tropikal şehrin ortamını ve atmosferini biraz daha detaylı bir şekilde deneyimleme şansı elde edilecek. 

Far Cry 6'nın tanıtım tarihi açıklandıFar Cry 6'nın tanıtım tarihi açıklandı

Oyuncuların tercihine göre bir erkek veya bir kadın olabilecek Dani Rojas adlı ve gerilla savaşçısı haline gelen Yaya yerlisi bir karakterin rolüne girebilirsiniz. Far Cry 6, 7 Ekim 2021 tarihinde kullanıcıların beğenisine çıkacak. Serinin gelmiş geçmiş en büyük oyunu olacağı dile getirilen bu yeni oyunda, ormanlardan plajlara ve büyük şehirlere kadar pek çok çeşitli mekan boyunca Anton Castillo ordusu ile tehlikeli bir mücadele içerisine girmeniz gerekebilir. Burada temel hedef ise Yara'yı özgürlüğüne kavuşturmak olacak. Oyunda disk atar, roket fırlatan sırt çantası, ateş çemberi oluşturacak yerden biraz yükselmeye yardımcı olan jetpack ve motorsiklet motorundan üretebileceğiniz mitralyözde içinde olmak üzere daha birçok silah kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, silah üretimi yapmanız da mümkündür. Bu şekilde rakiplerinize karşı daha güçlü bir pozisyonda ilerleyebilirsiniz. 

Başarılı isim Ubisoft seride yeni içeriklerin yer alması adına Notoriety (Şöhret) sistemi de kullanacak. Bu seviye ne kadar yüksek olursa, ülke genelinde tanınırlılığınız da bir o kadar yüksek olabilir. Bu sebeple de başınız daha fazla derde girebilir. Çünkü baş düşmanınızın ordusu, sizi gördüğü her alanda tanıyabilir ve sorgusuz bir şekilde anında saldırıya geçebilir. Son olarak ise Far Cry 6 oyununun benzerlerinden farklı olarak üçüncü kişi bakış açısı içereceğini de belirtmek gerekir. Gerilla kamplarında, merkez noktalarında ve Supremo sırt çantalarını kullanırken yapabileceğiniz kamera açısı değişiminden de faydalanmak mümkündür. Yeni içerikleri ile heyecan verici anlar yaşatacak gibi gözüken Far Cry 6, yakın zamanda sunulabilir. 

 



PAYLAŞ