Far Cry 6 için tanıtım videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

Far Cry 6 için tanıtım videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 14:15:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

FPS türünde geliştirilen önemli oyunlardan biri olarak sunulan Far Cry'ın devam oyunu olarak sunulan Far Cry 6 yakın zaman içerisinde sunulacak. Ubisoft tarafından geliştirilen bu oyun 7 Ekim tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bugün yapılan Gamescom Opening Night Live’da oyunun hikaye fragmanını görme fırsatı elde edildi.

Far Cry 6 geniş bir hikayeye sahip olacak

Far Cry 6'nın hikaye fragmanı, kurgusal Yara ülkesinde gerçekleşen modern bir gerilla devrimini konu alıyor. Bu tropik cennette, kanlı ayak izlerini takip eden oğlu Diego ile ülkesini her ne olursa olsun eski gücüne döndürmek isteyen diktatörü Antón Castillo tarafından tam da zamanında durduruldu. İçinde bir gerilla savaşçısı olacak ve rejimini sona erdirmek adına stratejik olarak hareket etmeniz gerekir. Aynı zamanda Castillo’yu Giancarlo Esposito canlandırıyor. Kendisini Breaking Bad ve The Mandalorian gibi dizilerden bilinen bir karakterdir. 

Far Cry 6'nın tanıtım tarihi açıklandıFar Cry 6'nın tanıtım tarihi açıklandı

Far Cry 6 serinin şu ana kadar olan en büyük haritasını sunmayı hedefliyor. Yara ülkesinde geçecek olan bu heyecan verici oyunun haritasında ormanlar, sahiller ve daha diğer oyunlara göre daha da gelişmiş bir dünya vardır. Fragman videosu şehirden birkaç görüntü veriyor olsa da pek çoğu şehrin dışında yer alan bölgelerde geçiyor. Burada birkaç orijinal araba ve bir diğer yenilik olan at sürmek de bu bölgelerde gezinirken kullanabileceğiniz ulaşım araçlarında oldukça geni bir çeşitlilik vardır. Daha önceki oyunlara göre serinin bu oyununda düşmanlarınıza gizli bir şekilde yaklaşmak daha detaylı olabilir.

Bu konuda çok uğraşılmamış olsa da bir düşman kampına girerken özel bir cihaz ile kameranın etkisiz hale getirildiği bir kısa klip gözüküyor. Aynı zamanda seçtiğiniz kıyafetlere göre karakter özellikleri değişiyor, çatışma sırasında farklı gizlilikler için farklı kıyafetler tercih edilmesi gibidir. O sırada ise tarzınız ne olursa olsun bir önceki oyunda olduğu gibi yardımcı karakter ve hayvanlardan da yardım alabilirsiniz. Üstelik bu sefer bir timsahla beraber bile düşman kampına saldırı yapabilirsiniz. Oyunun en büyük değişikliklerinden biri ise oyunun ara sahnelerinde bulunuyor. Sonunda ise sık sık konuşabilen bir ana karakter ile karşılaşacaksınız. Far Cry 6 oyununda birinci kamera açısı ile izleyebilir ara sahnelerde de karakterinizi bol bol görebilirsiniz. Aynı zamanda ismi Dani Rojas olan karakter ister erkek ister kadın olarak tercih edebileceğiniz bir karakterdir. Ayrıca oyun 3.şahıs kamera açısı sayesinde oyuncular için çok daha iyi bir görüş açısı sağlıyor. Bu sayede daha kaliteli bir oyun deneyimi yaşamak mümkündür. 


Far Cry 6 oynanış videosu yayınlandı!Far Cry 6 oynanış videosu yayınlandı!
Far Cry 6 çok daha farklı olacakFar Cry 6 çok daha farklı olacak

PAYLAŞ