Far Cry 5 oyuncularını Mars'a götürüyor - Haberler - indir.com

Far Cry 5 oyuncularını Mars'a götürüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-12 16:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz Mart ayında çıkış yapan Far Cry 5, oyun dünyasında bu yıl çıkan ve ses getirmeyi başaran oyunlardan biri oldu. Çıktığı haftalarda en çok satanlar listelerindeki yerini alan yapım, bazı kaynaklar tarafından serinin en iyi oyunu olarak bile gösterildi. Amerika'da geçen ilk Far Cry oyunu olan Far Cry 5'in, çıkışından önce ek paketleri de açıklanmıştı ve bunlardan ilki geçtiğimiz aylarda yayınlandı. İlk ek paket ile oyuncular Vietnam'a savaşmaya gitti. Şimdi ise Far Cry 5: Lost on Mars ile Mars'a yolculuğa çıkacaklar. Far Cry 5: Lost on Mars için çıkış tarihi verildi ve paketin detayları aktarıldı.

Far Cry 5: Lost on Mars, 17 Temmuz'da çıkacak

Ubisoft, Mart ayında piyasaya sürdüğü Far Cry 52in ikinci ek paketi Lost on Mars'a dair resmi açıklamalarda bulundu. Açıklamanın genelinde, paketin çıkış tarihi ve detayları paylaşıldı. Oyuncular, : Lost on Mars'ta Mars'a giderek uzaylılar ile bir savaşa girecekler ve onlardan tamamen kurtulmaya çalışacaklar. Lost on Mars DLC'si hem Gold Edition hem de season pass oyuncuları tarafından satın alınabilecek.  DLC'de Blaster of Disaster, Hellfire ve Morphinator içeren uzaylı cephaneleri yer alacak. Ayrıca, çapraz araç takımı Space Jets de bu pakette yer alıyor.

Far Cey 5 oyuncuları için, Mars teması da geliyor. Bu temaya tüm oyuncular Far Cry Arcade üzerinden erişecek. İlerleyen zamanlarda gelecek olan temalar, yine Far Cry Arcade üzerinden ücretsiz olarak erişilebilir olacak. Los on Mars DLC'si ile Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper, Grape Popper ve Hellfire'ı Hope County'den Project at Eden's Gate silahları da gelecek. Lost on Mars 17 Temmuz 2018 tarihinde oyunculara sunulacak. Ağustos ayında da üçüncü ek paket olan  Dead Living Zombies oyun severlerle buluşacak.





PAYLAŞ