Fantastik Kule Savunma Oyunu: Epic Defense 2 (Video) - Haberler - indir.com

Fantastik Kule Savunma Oyunu: Epic Defense 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kule savunma türünün başarılı örnekleri arasında yer alan Epic Defense 2 The Wind Spells, mobil platformlar için geliştirilmiş fantastik öğeleri içerisinde barındıran bir strateji oyunudur.

Çeşitli elementlerin gücünden faydalanarak size saldıran yaratıklara karşı kulelerinizi savunmak için mücadele vereceğiniz oyunda elemental kulelerin yanı sıra pek çok büyülü ve gizemli kuleyi de keşfetmeye çalışacaksınız.

Epic Defense 2

Akıcı oynanışı, kaliteli grafikleri, çoklu savunma birimleri ve fantastik öğelerin yer aldığı oyunda Orclar, ölümsüzler, yaratıklar ve korkunç canavarlarla yüz yüze geleceksiniz. Kayaları sürükleme, rüzgar elementi ve efsanevi yaratık savaşlarının yer aldığı Epic Defense 2'de ayrıca 2 farklı mod ve 3 farklı zorluk seviyesinde oynayabileceğiniz birçok bölüm yer alıyor.

Mükemmel HD grafiklerle donatılmış ve kolay kontrol edilebilir bir oyun deneyimi sunan Epic Defense 2 The Wind Spells'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ve iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir, yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Epic Defense 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ