Fantastik Futbol Oyunu: Head Soccer - Haberler - indir.com

Fantastik Futbol Oyunu: Head Soccer

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Klasik futbol oyunlarından farklı olarak top kontrolünün kafa ile yapıldığı ve başarılı grafikleri ile dikkat çeken Head Soccer oyununda farklı bir futbol deneyimi yaşayabilirsiniz.

D&D Dream Corp firması tarafından farklı bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Soccer'da futbolun kuralları yeniden yazılmış olmakla beraber diğer futbol oyunları ile tek benzerliği, oyunda bir futbol topu ile iki kalenin yer alması olmuş. Sadece 1 oyuncu ile oynanan oyunda koca kafalı karakterleri yöneterek topu kontrol edebiliyorsunuz. Kolay oyun kontrolleri sayesinde basit bir şekilde oynayabileceğiniz oyunda Arcade, Survival, Tournament ve League gibi oyun modları ile birlikte seçilebilir 42 farklı karakter bulunmaktadır.

Head Soccer indir

Yatay bir açı ile oynayabileceğiniz oyun 2 boyutlu olarak tasarlanmış ve eğlenceli grafikler ile de süslenmiş olarak cihazımıza geliyor. Oyundaki amacımız ise havadan serbest olarak düşen topa kafa atarak hızlı bir şekilde rakip kaleye gol atmak olacak. Oyun ekranında bulunan sol alt köşedeki sanal klavye yardımıyla koca kafalı karakteri sağa veya sola hareket ettirebilir, sağ tarafta bulunan JUMP butonu ile havaya zıplayabilir, KICK butonu ile de topa vurabilirsiniz. Elastiki bir şekilde tasarlanmış olan top, sürekli hareket halinde olduğu için vurmak hiç de kolay olmadığı gibi siz dokunmasanız bile topun bir yere çarparak gol olma ihtimali dahi bulunuyor.

Komik, heyecan dolu ve eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz oyunda arkadaşlarınız ile online olarak maç yapabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak Mac bilgisayarınızda, Android veya iOS cihazınızda oynayabileceğiniz Head Soccer'ı sitemizden indirebileceğiniz gibi oyun hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için üretici tarafından hazırlanmış olan Head Soccer Oyun Videosu'nu aşağıda bulabilirsiniz.




Head Soccer Oyun Videosu


PAYLAŞ