Family Guy: The Quest For Stuff Oyunu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Family Guy: The Quest For Stuff Oyunu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Tüm dünyada fenomen haline gelen ve izleyicileri ekran başına kilitleyerek eğlendiren animasyon televizyon dizisi Family Guy'ın resmi mobil oyunu Family Guy: The Quest For Stuff, mobil platformlarda yayınlanarak indirmeye sunuldu.

Geçen hafta yayınladığımız haberimizde mobil platformlar için çıkış yapacağını duyurduğumuz Family Guy: The Quest For Stuff oyununda Family Guy karakterlerinden Peter Griffin ile Ernie The Giant Chicken arasında geçen ve oldukça yıkıcı bir kavga sonrası yerle bir olan Quahog şehrini yeniden inşa etmeniz gerekecek.

Şehrin inşası sırasında karşınıza çıkacak olan engelleri aşarak, korsanlardan gelecek olan tehlikelere karşı da kendinizi savunmanız gereken oyunda, özel görevleri de yerine getirerek en yüksek puanı kazanmaya çalışacaksınız. 

Family-Guy-Quest-for-Stuff-game

Kaliteli grafikleriyle Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis ve Mike Henry gibi dünyaca ünlü aktörlerin seslendirdiği Family Guy: The Quest For Stuff oyununu ücretsiz olarak oynayabilir ve oyun içi satın alma yoluyla bazı güçlendirmelere de sahip olabilirsiniz.

Family Guy animasyon dizisinin resmi mobil oyunu Family Guy: The Quest For Stuff'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ