Fallout 76'nın oynanışına dair yeni bilgiler geldi - Haberler - indir.com

Fallout 76'nın oynanışına dair yeni bilgiler geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-05 12:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz ayın başlarında oyun severlerin merakla beklediği oyun fuarı E3 2018 gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında, birçok büyük video oyun şirketi sunumlarını yaparak yeni oyunları hakkında detayları oyun severlerle paylaştılar. Bu isimlerden birisi de Bethesda oldu. Bethesda, fuar kapsamında resmi olarak duyurusunu yaptığı Fallout  76 ile dikkat çekmeyi başardı. Oyunun öncesinde sızıntısı da yapılmıştı ve daha sonra resmi duyurusu gerçekleştirildi. Oyun severler merak ettikleri bilgilerin bir kısmına da etkinlik kapsamında ulaşmış oldular. Oyuna dair yeni bilgiler de gündemde yer almaya devam ediyor. Son olarak Fallout 76'ya dair elde edilen bilgiler de oyunun oynanış mekanikleri öğrenildi.

Oyundaki 5. seviyenin anlamı açıklığa kavuştu

E3 2018'de resmi olarak duyurulan ve etkinlik kapsamında da bazı detayları oyun severlerle paylaşılan Fallout 76'ya dair, yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Oyun, etkinlikte ilgi çeken oyunlar arasına girmeyi başardı Bethesda tarafından verilen bilgilere bakılırsa, oyuncular serinin diğer oyunlarına göre daha farklı bir deneyim yaşayacak. Oyunun yönetmeni Todd Howard, oyunun tek başına oynanabileceği bilgisini önceden vermişti. Fallout 76'nın oynanış mekaniklerine dair yeni bilgiler de edinildi. Howard, oyunda 5. seviye altında olan oyuncuların öldürülemeyeceğini söyledi. Bunun nedeni olarak oyuncuların adil bir oyun deneyimi yaşamasını istemeleri gösteriliyor. 5. Seviyenin altındaki oyunculara dair verilen bir diğer bilgi de Fast Travel mekaniğini diğer oyuncular gibi kullanabilecekleri oldu.

Beşinci seviye altında olan oyuncular, ne oyuncular tarafından ne de canavarlar tarafından öldürülebilecek. Böylece Fallout serisine ilk kez başlayan oyuncular, beşinci seviyeye kadar evreni tanıma imkanına sahip olacaklar. Fallout 76 14 Kasım 2018 tarihinde oyun severlerin beğenisine sunulacak. O güne kadar oyuna dair yeni ayrıntıların paylaşılacağı tahmin ediliyor.





PAYLAŞ