Fallout 76’da bu odaya girenler dikkat! - Haberler - indir.com

Fallout 76’da bu odaya girenler dikkat!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 09:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Fallout 76’da sorunlar bitmiyor. Şimdi ise özel odaya giriş yapabilen oyuncuların GM’ler tarafından yasaklandığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Bethesda tarafından piyasaya sunulan Fallout 76 oyununda bir sorun bitiyor bir diğeri başlıyor. Bu sefer yaşanan sorun, oyuncuların oyuna dahil olamaması adına büyük bir risk taşırken geliştiriciler için açılan odaya erişim sağlayabilen oyuncuların bu odaya girmesi halinde oyunda yasaklandığı belirtildi. 

Fallout 76 sistem gereksinimleriFallout 76 sistem gereksinimleri

Fallout 76 için yeni güncelleme yayında 

Test odası nasıl erişiliyor?

Tüm çevrimiçi oyunlar için geçerli olan bu test odaları  ve haritaları, normal oyunculara kapalı olduğu için diğer oyunlarda herhangi bir risk taşımıyor. GM Room, Test Room gibi adlarla adlandırılan bu odaların Fallout 76’da normal oyuncular tarafından erişime açık halde olması, oldukça ilginç bir durum yaratmış durumda. Üstelik odaya giriş yapan kullanıcılar tüm envanterlere erişim sağladığı için çok farklı bir durum ortaya çıkıyor.

Oyundan atıyor, yasaklanıyor!

Bethesda ise bu soruna çözüm bulmak yerine oyuncuları oyundan atarak yasaklıyor. Üstelik yeniden oyuna giriş yapmak isteyenlere Bethesda tarafından çeşitli sorular sorularak odaya nasıl erişimin sağlandığı öğrenilmeye çalışılıyor.

Fallout 76 Beta sürümünde rezalet!

Aşağıda yer alan videoda yasaklamalara neden olan oda ve özelliklerini inceleyebilirsiniz. Yaşanan bu süreç, Fallout 76 ve yapımcı firmanın çok ağır bir şekilde eleştirilmesine neden olurken oyundaki bu tuhaf durumun nasıl sonuçlanacağı ise merak ediliyor.




İlgili uygulamalar
Fallout 76 Beta sürümünde rezalet!Fallout 76 Beta sürümünde rezalet!
Fallout 76 için yeni güncelleme yayındaFallout 76 için yeni güncelleme yayında

Fallout 4 Oyununun ilk 40 Dakikalık Oynanış Videosu


PAYLAŞ