Fallout 76 için yeni güncelleme yayında - Haberler - indir.com

Fallout 76 için yeni güncelleme yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 16:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Bethesda'nın son yayınladığı güncellemesinde kullanıcılar tarafından şikayet edilen çevrimiçi RPG'de hataları ve kararlılık iyileştirilmesi yapıldı.

Bethesda, Fallout 76 için başka bir güncelleme paylaştı. Bu hafta paylaşılan yama oldukça küçük. PS4 veya Xbox One'da hiç bir indirime gerektirmez. Tüm platformlarda, özellikle de PC sürümüyle ilgili bir iki meseleyi ele alan güncellemeler.

Bethesda, Fallout 76'yı duyurdu!Bethesda, Fallout 76'yı duyurdu!

Rakiplerine göre oldukça fazla güncelleme alıyor!

Genel düzeltmeler açısından, Bethesda oyunun tüm sürümlerine Korece dil desteğini de sunmaya başladı. Ayrıca, parçaların çoğaltılmasına izin veren bir istismarla birlikte, düşmanların patlayıcılardan ve diğer ağır silahlardan hasar görmesini engelleyebilen bir hatayı da bu güncellemeyle düzelttiler. Bethesda, oyunun Kasım ayıyla birlikte piyasaya sürülmesinden bu yana Fallout 76 için sürekli hız kesmeden güncelleme akışı sunmaya devam ediyor.

Geçen hafta, geliştirici birkaç büyük CAMP geliştirmeleri yaptı. Ayrıca oyunculara seviye 51'e ulaştıklarında SPEACIAL'e saygı gösterme imkanını da bu yeni gelen güncellemeyle birlikte kullanıcılara verdi.

Fallout 76 Beta sürümünde rezalet!

Bethesda, rakiplerine göre son zamanlarda yeni piyasaya sürdüğü bu oyunu için hız kesmeden güncellemeler yollamaya devam ederken, hedefi diğer firmalara göre daha fazla güncelleme aldığını, kaliteli bir yapım olduğunu göstermek gibi gözüküyor.


Fallout 76 iddialı geliyorFallout 76 iddialı geliyor
Fallout 76'nın oynanışına dair yeni bilgiler geldiFallout 76'nın oynanışına dair yeni bilgiler geldi
Fallout 76 sistem gereksinimleriFallout 76 sistem gereksinimleri

PAYLAŞ