Fallout 76 İçin Altıncı Ana Güncelleme Yayınlandı - Haberler - indir.com

Fallout 76 İçin Altıncı Ana Güncelleme Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 08:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sevilen oyun Fallout 76 için yeni güncellemeler sunulmaya devam ediliyor. Son güncellemeden sonra oldukça zaman geçmişken, internet sitesi üzerinden yapılan paylaşıma göre yapımcı Bethesda, Fallout 76 oyuncularını sevindirecek haberi verdi. Bir süredir hazırlık aşamasında olan ve tamamlanan v1.0.6.0 güncellemesi nihayet yayınlandı. Fallout 76 oyunu henüz tam istenilen noktada olmadığı için şirket güncellemeler ile oyunu düzeltmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ayın son günlerinde gelen bir güncelleme ile oyunun genel dengesinde iyileştirmeler yapılmış ve hatalar giderilmişti. Ancak güncelleme geçmişte giderilen bazı hataların tekrar gelmesine sebep olmuştu. Hatalardan birisinde ise Fallout 76 oyuncuları envarterlerin de yer alan eşyaları çoğaltabilir olmuştu.

Fallout 76 Yeni Güncelleme Yayında

Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde.Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde.

Bu çoğaltılma durumu sonrasında oyun içinde dört yüzden fazla çoğaltılmış silah ve zırh eşyaları tespit edildi. Bu durumu gideren küçük bir güncelleme ile çoğaltılan eşyalar geri alındı. Son olarak bugün Fallout 76 için altıncı güncelleme yayınlandı ve Xbox One, PC ve PlayStation 4 platformu için V1.0.0.6 güncellemesi indirilmeye sunuldu. Yeni güncellemeyle beraber Power Armor için yirmi beş, otuz beş ve kırk beşinci seviyelerdeki tamir için gereken kaynak ihtiyaçları azaltıldı. Ayrıca Legendart ve Flare Gun silah listesinden kaldırılan eşyalar arasında bulunuyor.

Fallout 76 güncellemesi, eski hataları geri getirdi

Diğer yandan zula limiti 600’den 800’e yükseltiliyor ve eşya toplamada sıkıntı yaşayanlar daha da rahatlayacak diyebiliriz. Yayınlanan bu yeni güncelleme notları arasında performans, görseller, kararlılık, üretim, eşyalar, düşmanlar ve PvP sistemi için birçok hata düzeltmeleri yer alıyor. PvP modu olan survival için ise önümüzdeki ay beta aşaması olarak oyuna dahil olması bekleniyor. Şirketin PVE güncellemeleri ile birçok detayın 2019 içerisinde oyuna eklenmesi hedefleniyor. Bakalım bu yeni güncellemeler nasıl karşılanacak göreceğiz.


Gizli Odaya Giren Fallout 76 Oyuncularının Ban Sebebi AçıklandıGizli Odaya Giren Fallout 76 Oyuncularının Ban Sebebi Açıklandı
Fallout 76 güncellemesi, eski hataları geri getirdiFallout 76 güncellemesi, eski hataları geri getirdi

PAYLAŞ